Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E63 630i vélemény, tapaszt...

BMW E63 630i vélemény, tapasztalatok? Nem fog lecsövesedni?

Figyelt kérdés
2 éven belül tervezek ilyet venni, csak attól félek, hogy ez is elcsövesedik majd, mint az E60.
2016. jún. 30. 07:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit értesz "elcsövesedés" alatt. Azt hogy tele vannak az utak mindenféle leélt, törésből feltámasztott darabokkal és hogy kvázi nincsteleneknek is van ilyen? Mert akkor attól azért annyira ne tarts, a 6-os jóval ritkább, főleg sorhatos benzinmotorral. Kell alá egy diszkréten de szépen szóló kipufogó, és máris egyéniség leszel az utakon.
2016. jún. 30. 07:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen úgy értettem, hogy rengeteg senkiházi jár már ilyen 2 millió Forintos bontószökevény 5-ösökkel, amiknek lóg a belük.
2016. jún. 30. 07:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem fog, mert ez egy ritka, elegáns, nagy kupé. Már benne van a korban, lehetne sok embernek ilyen, de nincs. Amúgy az Audi A5 mellett a 6-os BMW az egyik legszebb autó szerintem.
2016. jún. 30. 11:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Úgy érted a lecsövesedést, hogy ami elérhető az átlagembernek és szinte bárki megveheti?

E63 6-os bmwt már most 3 millió forintért átváltott euróért is meg lehet venni Németországban, ezért már lecsövesedett.

Most még viszonylag kevés van belőle, de biztosra veheted, hogy egyre többen veszik majd meg az olcsóbbakat.

Én is csak azért figyelek fel az ilyen autókra, mert autómániás vagyok, de a múltkor így is csak akkor vettem észre, hogy a másik sávban egy ilyen autó halad, hogy valami nem gyári hangolt kipufogó volt alatta.

Valami különlegesebbet és jóval drágábbat kell venned ahhoz, hogy később is elmondhasd, neked ritka autód van.

Én Mustangot vennék ilyen szempontból, mert az még éppen elérhető árú, de később is ritka marad. Ezért még az árát is tartja.

2016. júl. 1. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!