Első autó, friss jogsi. Mi lenne a legjobb?
Friss jogsim van. Az autó főleg suliba járásra lenne <20km oda vissza.
Még edzésre is azzal mennék illetve ide oda ahova éppen kell elmennék. Tehát nem lenne olyan sokat használva.
Az ár az max 1 millió körüli összeg! Amiket én néztem: - Ford Fiesta - Ford Mondeo - Mazda 3 - Opel Corsa - Nissan Micra Cabrio - Skoda Fabia!
Ha tudtok még tippeket varom szívesen! A lényeg, hogy szép , jó, megbizható autó legyen!
Szerintem ezek tök jók, amiket eddig néztél. Pl. Ford Fiesta, Opel Corsa (újabbak) jól is néznek ki, megbízhatóak is. Szerintem jó választás lenne első autónak. De a Skoda Fabiaról is jókat hallottam.
Nissan Micra nekem nem tetszik.
Mazda 3, azért már más árkategória, mint a Fiesta vagy a Corsa. Mondeo is szerintem drágább. Ezekből csak régebbit fogsz találni adott összegért.
Én Swiftel kezdtem és beleestem, legjobb 150.000 ezer forintos ára és a bár nem az én nevemen van 5 ezer forintos kötelező. 2 ezerből 100 km-t tudok menni ( hajtom rendesen) egybefejtámlás üléses, fapad Swift. Célnak megfelel. Csak a 5.-et nehezen veszi, mondjuk Apumé is. De Szintén Apu autója egy Ford Fiesta mk4, bár 37kw-os kicsit lomhább, de valami kiváló járgány.
Sajna én csak a olcsó autókba bízok, mert egy 1 milla körüli autó ha tönkremegy.... mondjuk nem úszom meg 20 ezerből... eddig egy se hagyott a út szélén.
Suzynak egy baja van, a pofámba világítanak a szembejövők, és nem tudom kiélni magam este esti vezetésnél. Mazdával nincsenek ily bajok, csak mondom kisebb a teljesítménye bár nem tudod de a tükrei is kicsik. Ezt úgy megúsznád 300-ból. De tudom, hogy ebben a korban ( 18 vagyok én ) az számít, hogy milyen autód van, még néha én is mondom magamba, hogy "jobb lenne egy vagányabb járgány" de annak viszont sok a fönntartása. Értsd 3000cm3< automata váltós verda. De ez majd akkor ha befuccsol a Suzy.
Köszönöm a válaszokat! Ment a zöld!
Opel Tiagra kabrió?
Cabrio szerintem tök felesleges a mi időjárásunkban.
Ha hideg van, nem jó. Ha meleg van, akkor inkább menjen a légkondi, minthogy tűzzön rám a nap :)
Városban rosszabb a levegő, nem lenne kedvem szagolni.
Város kívül zavarna a menetszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!