Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit csináljak, hogy ne legyen...

Mit csináljak, hogy ne legyen halálfélelmem vezetés közben?

Figyelt kérdés

Most csinálom a jogsit, de még életemben nem rettegtem annyira, mint mikor gyök kettővel gurulok autóval :/ Ha más mellett ülök, akkor nem vagyok parázós, 150 fölött kezdődik az élet :D ezért is lepett meg hogy így félek ha én ülök a kormánynál.. :( Ömlik rólam a víz végig, a sírás szélén vagyok, és az egyetlen dolog amire vágyok az az hogy kiszállhassak végre.

Mit tudok tenni ez ellen? Sajnos eléggé kéne a jogsi illetve hogy vezessek, nem nagyon opció, hogy hagyjam a francba..

2016. jún. 28. 13:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Hány órát vezettél eddig?

Gyakorolj... ettől vagy múlik a félelmed, vagy erősödik, utóbbi esetben sajna a feladás lesz az opció.

Nem egy-két óra gyakorlás az, amíg a kezdeti 20-30-as sebességről feltornázod a képességedet arra a szintre, hogy gyorsan is merj közlekedni

2016. jún. 28. 14:18
 2/5 anonim válasza:
56%
Javaslom, hogy kérj meg valakit, (szülők, barátok) hogy vigyen ki téged egy mezőre ahol csak egyenes út van min. 1 km át... Ott fogd magad szállj be és vezess.. Mielőtt elindulsz fujj egy nagyot és nyugtasd meg magad, hogy tudod mit kell csinálni, itt senkire se vagy veszéllyel (nem mintha máshol veszéllyel lennél csak jól esik a lelkednek :D ) és csak csináld.. Egy ídő után meg fogod szokni és kimered próbálni magad betonon is ;) sok sikert!! Ne izgulj, menni fog az.. ;)
2016. jún. 28. 14:20
 3/5 A kérdező kommentje:
A barátommal néha kijárunk egy használaton kívüli rutinpályára, tök türelmes velem és aranyos meg igazából megyeget is a dolog, nem az a gond hogy bénázok és elveszi az önbizalmam....mégis csak egyre jobban utálom :/
2016. jún. 28. 14:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Eleinte mindenki sokat bénázik. Aztán meg valahogy belejön. Gyakorlás kérdése az egész.
2016. jún. 28. 16:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Mondják, hogy az alkohol bátorít, de azt inkább ne... :D

Semmi gond nem lesz, mindenki fél eleinte. Aztán majd abbamarad, ne parázz ezen. Gyakorlás kérdése.

2016. jún. 28. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!