Mit csináljak, hogy ne legyen halálfélelmem vezetés közben?
Most csinálom a jogsit, de még életemben nem rettegtem annyira, mint mikor gyök kettővel gurulok autóval :/ Ha más mellett ülök, akkor nem vagyok parázós, 150 fölött kezdődik az élet :D ezért is lepett meg hogy így félek ha én ülök a kormánynál.. :( Ömlik rólam a víz végig, a sírás szélén vagyok, és az egyetlen dolog amire vágyok az az hogy kiszállhassak végre.
Mit tudok tenni ez ellen? Sajnos eléggé kéne a jogsi illetve hogy vezessek, nem nagyon opció, hogy hagyjam a francba..
Hány órát vezettél eddig?
Gyakorolj... ettől vagy múlik a félelmed, vagy erősödik, utóbbi esetben sajna a feladás lesz az opció.
Nem egy-két óra gyakorlás az, amíg a kezdeti 20-30-as sebességről feltornázod a képességedet arra a szintre, hogy gyorsan is merj közlekedni
Mondják, hogy az alkohol bátorít, de azt inkább ne... :D
Semmi gond nem lesz, mindenki fél eleinte. Aztán majd abbamarad, ne parázz ezen. Gyakorlás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!