Joocóó kérdése:
Jawa Babetta 210 45km/h kevés?
Figyelt kérdés
Van egy 2 sebességes Babettám, új gyűrűk, szimeringek és tömítések vannak benne. A gyújtás és a karbi jól be van állítva. A légszűrőből levágtam 8 centit, és a kipufogókönyök is csak 2 centit lóg be a dobba. Nagyon jól gyorsul, a váltója tökéletes, de csak 40-45 körül megy, ami szerintem kevés, mert mentem olyannal ami 55-öt ment és teljesen gyári. Valamint a fojtás kivan szedve, csak a végén van a furulya, de azt mondták, hogy csak ront rajta. Ha rakná bele fojtást, akkor mennyit menne? Ha nagyobbra reszelném a kipufogó és a karbi nyílást a hengerben mennyit menne?2016. jún. 27. 08:36
1/3 anonim válasza:
Nézd meg a guminyomást ezeknél a kis fűkaszáknál az is sokat számít
2/3 anonim válasza:
a karbi nyílást nem reszelni kellene, az komly műhelymunka..megasztán másik karbi sem ártana..a mostani csak arra alkalmas, amire kiadta a gyár...
én is mentem 50-et, csakhát az óra nem volt jó.
a babetta jó kis masina lenne, de rengeteg műhelymunkával.baromi nagy türelem, igen aprólékos tuning meghozza az eredményt...
de marhára nem éri meg. időtöltésnek kiváló.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Felfújtam a gumikat jó keményre, tettem bele fojtást, a gyári nincs meg, ezért tettem bele egy darab csövet, egy csomó helyen kifúrtam, így a hangja nem változott, most 50-et megy, ami nekem egy Babettától elég.
2016. jún. 30. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!