Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem indulhat a Simsonom?

Miért nem indulhat a Simsonom?

Figyelt kérdés

Van szikra,Kap benzint is, egyet durran és utána semmi.

Simson S51B H-40-ről van szó. Megszakítós gyújtásos,cserélve lett benne kondenzátor,gyújtástrafó,gyertya,megszakító

El képzelésem sincs mit kellene cserélni vagy csinálni hogy beinduljon.

2016. jún. 24. 22:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lényeges a gyújtásidő. Állítsd be az előgyújtást, de előtte a megszakító hézagot!
2016. jún. 24. 22:37
 2/12 A kérdező kommentje:
Előgyújtást egyik ismerősöm állította be és 2mm hézagot mért, de nem indul. megszakító hézagot meg nem tudom hogy mekkora/hogy van beállítva. Akkor már csak a gyújtással van a gond, beállítás kérdése az egész? Mert már 3 nap alatt 30ezret költöttem a motorra mert mondták hogy ezt cseréljem meg azt,meg ezért rohanjak el és hipp hopp "elugrottam" a boltba és több ezret ott hagytam kb minden vásárlásnál... Mostmár eléggé kivagyok a motor miatt hogy ennyit elvertem rá és nem indult be.. :(
2016. jún. 24. 22:47
 3/12 anonim ***** válasza:
lehet nem jó a sűrítésed szimeringet kéne cserélned, vagy nincs kompresszió
2016. jún. 25. 09:08
 4/12 anonim ***** válasza:
Gyertyahézag legyen 0.4 mm és a megszakító hézag is. Benzinszint legyen megfelelő a karbiban. Aztán annak mennie kell, ha nem is hibátlanul, de be kell hogy induljon. Ja, szimeringek jók a főtengelynél? Hengertalp tömítés? Blokktömítés?
2016. jún. 25. 09:08
 5/12 A kérdező kommentje:
Kompresszio van gyertya hézag nem tudom mennyi. Karbiba bevan allitva a szint a jelzesig. A tomitesek jok. A fotengely szimering meg szerintem jo mert elotte napi hasznalatban volt szoval.nem hiszem hogy most adja meg magat. Meg mint irtam elindult es ment is csak leallt utana.
2016. jún. 25. 09:25
 6/12 anonim ***** válasza:
:'DDDDDD
2016. jún. 25. 10:08
 7/12 anonim ***** válasza:
cserélj még 3-4x kondít megszakítót trafót meg amit eddig cseréltél hátha megjavul magától :DDD
2016. jún. 25. 10:09
 8/12 A kérdező kommentje:
ok cseréltem karit meg gyujtástrafót. Mz trafó van benne meg gyári 16n1-es karbi a star karburátora helyett.
2016. jún. 25. 22:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Az hogy napi használatban "volt" nem jelenti azt hogy most tutira nem szar a szimering. Ha nem súlyos a probléma akkor még rossz szimeringgel is megy a motor, de egyszercsak már nem akar, merthogy a rossz szimering nem javul meg idővel, inkább szarabb lesz.
2016. jún. 26. 10:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Az meg alap hogy van hézagmérőd, legalább egy 0.4-es valami, Simsonhoz nem kell más a napi üzemeltetéshez, de az viszont kell. Nagyobb gyertyahézaggal sok esetben csak tolásra indul és nem érted hogy mi a baja, mert szikra van, benzin van, azt mégse megy... Nem véletlenül írták elő gyárilag azt a hézagot.
2016. jún. 26. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!