Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleméményetek erről az...

Mi a véleméményetek erről az autóról?

Figyelt kérdés

Ár-km és esetleg tapasztalat érdekelne a típussal kapcsolatban..

[link]

2016. jún. 23. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az autóban mindössze 110e km van, mert a tulaj csak nyáron használta.

Én meg zöldre festett hintaló vagyok. (Vagy dombon ülő vadászkutya, ahogy veterán vas mondaná.)

2016. jún. 23. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak a szokásos kamukm-es német import "kis hibával". Mert ugye mélynyomóra vót' pénz, arra, hogy a hibás alapjáratot megcsinálják már nem. Annyira nem, hogy még eladás előtt sem csináltatja meg (tehát = Kr_va drága lesz a javítás)
2016. jún. 23. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Tiptronic javítása helyett költsd el máshol azt a 400 ezer forintot. Vegyél manuálist, nem éri meg ilyen öreg autóban az automata.
2016. jún. 23. 21:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Aokat nevetek, hogy egy lassan 15 éves 1 generációs A3ért 1 misit kérnek... Vegyél fel még 600-800 hitel 1.8ért már 2006-2007es 2 generacios A3at kapsz. 1,4-1,6ért meg vannak Golf 5ök is... Nem, a hitelt nem nagyzolásból mondtam. én pl 1-1,2t fogok felvenni, hogy vehessek egy 7-10 éves A3at v Golf 5öt. Aminek az én havi 400-500kmtől mire kifizetem a hitelt 3-4 év... Semmi baja nem lesz. HA PATIKA állapotban megkapom.. én is 1.8 körül tervezem. :)
2016. jún. 23. 22:36
 5/5 Koaxk Ábel ***** válasza:
100%

"Mert ugye mélynyomóra vót' pénz"

Ezekben gyárilag van mélynyomó, de amúgy igazad van!

Ez tényleg egy kiglancolt külföldről behozott autó, ettől még lehet jó, én ettől függetlenül már messzire elkerülném, mert amennyire jól csengett anno, hogy németből behozott, ma az kb egyenlő a szeméttel!

A kilométer meg lehetne akár igaz is, de úgysem az, mert ha tényleg ennyi lenne benne akkor a díler akkor is megtekerte volna, hogy úh ez milyen patent akkor még tekerjük vissza 50 ezerre, hogy ez most jött ki a szalonból, ez kell a parasztnak!

2016. jún. 24. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!