Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A6 Miért nem működik a...

Audi A6 Miért nem működik a távirányító?

Figyelt kérdés

Nem rég vettem egy Audi A6-ost 2000-es évjáratú. 2.4-es V6-os. Minden tökéletesen működik benne kivéve a központi zár. Nos, a bent lévő gombbal letudom zárni az autót és mind az 5 ajtót zár ja és nyitja is. És elvileg így kéne tanítani a kulcsot:

1. Kapcsold a gyújtást ON állásba és hagyd benn a kulcsot.2. Egy második kulccsal mechanikusan zárd be a jármû¬vet a sofõ¬r ajtajánál.3. A távirányítón nyomd meg az UNLOCK gombot egyszer, és a duda egyszermegszólal.4. Várj 6 mp-et és nyomd meg az UNLOCK gombot egyszer, hogy aktiváld a kódolásifolyamatot. A távirányító most programozva van.

Csak nekem az a baj hogy nincs meg a 2. kulcsa és ennélkül belehetne tanítani a távirányítót hogy működjön ?

Előre is köszönöm...

#Audi A6 #Audi A6 kulcs #Audi A6 távirányító #Audi A6 központi zár hiba
2016. jún. 23. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Uh... Ez így elég gáz.

Másoltass egy kulcsot és lesz pótkulcsod! Igaz, h abban nem lesz immobiliser, de nyitni zárni tudsz vele és a kódolást is meg tudod csinálni!

Amúgy a műanyag kulcsocskát sem adták vele, meg a pótot sem? Sosem értettem ezt, h egy autónak hova a marinéni tökébe tüntetik el sokan a kulcsát. Én nem is mernék egy kocsit megvenni, aminek nincs meg az összes gyári kulcsa... Hogy megy így nyugodtan aludni? H bármikor vihetik úgy, h csak nézel reggel hova tűnt az éjjel?

2016. jún. 23. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Mielőtt vki azzal jönne, h lehet másoltatni immobiliseres kulcsot is, tudom én is!
2016. jún. 23. 20:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos csak ez az egy kulcs van de próbáltam már ügy is hogy a mechanikus záráa helyett kézzel lenyomom azt a kis pöcköt de úgy sem jó.
2016. jún. 24. 10:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondom! Menj el kulcsot másoltatni, oszt lesz még egy kulcsod, amivel végig tudod csinálni a folyamatot!
2016. jún. 24. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!