Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót városba 1 millióig?

Milyen autót városba 1 millióig?

Figyelt kérdés

Venni szeretnék egy autót főleg városi használatra, benne van naponta 2x az Árpád hídtól a Lurdy-ig a Hungárián a dugóban szöszmötölés.Havonta olyan 1300-1500km km kerülne bele, főleg dízelbe gondolkoznék,mert ott a kisebb motorokban is van nyomaték a kis fogyasztás mellett. Szóba került a Toyota Yaris 1.4 d4d vagy 206 1.4hdi esetleg a vw csoport valamelyik 1.9-es tdi-je, de max golf méretben.

Néztem a benzineseket is, de nagyon gyengék a dízelhez képest magas fogyasztás mellett.

Van ötletetek más alternatívára?

2016. jún. 22. 20:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Talaltam VI-os Golfokat 1.9 tdi-ket 1.2-1.3 milliótól, végülis az még belefér, mert 1.5-t szántam a vásárlásra első szervízzel meg átírással.
2016. jún. 23. 16:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem jobban jársz vele, később is könnyebben el tudod majd adni.

3-as Golfom van és városban 5,5-et fogyaszt. :D

2016. jún. 23. 17:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Vehetsz nyugodtan 1.2-es Grandét is, városba (Pestre) tökéletesen elég, és a klíma alig fog valamit rajta. Nekem ugyan 1.4-es van, 8 szelepes, automata klímával és alig nyomom neki és úgy is tartani tudom a forgalom ritmusát. Se télen, se nyáron klímával nem lépi túl a hét litert színtiszta városban. Pestről ingázom Budára, tehát dugózom is bőségesen. Tudod kinek kéne dízel?... Télen megfagysz benne + turbó meg ilyenek.
2016. jún. 23. 19:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, van ráció benne, amit írsz. Családban van egy Sharan, 1.9tdi és télen elég lassan jön a meleg. Golf-ban pik-pak kellemes lesz a hőmérséklet. Turbó kényes, de ha nem forgatod eszetlenül és leállítás előtt hagyod egy-félpercet járni, akkor meghálálja.
2016. jún. 24. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!