Seat Ibiza vagy Audi A3?
Ti melyik autót vennétek meg? Egyedül élek, 1 millióm van rá.
Seat Ibizát kicsit drágán találtam, de az Audi meg drága fenntartású. mindkettő jó lenne Gárdony és Budapest között használnám ingázásra.
Miért nem értik meg még mindig az emberek, hogy egy konszernben van a VW, az Audi és a Seat. Nem kell egyből rávágni, hogy az Audi jobb, csak a márka miatt. Szinte csak designban térnek el az autók egymástól, régebben talán az Audinak jobb volt az összeszerelési minősége, de az elmúlt 10-13 évben már ez sem jellemző.
A laikusok azt nézik, hogy húú, micsoda Audi, biztos nagyon drága volt, közben meg lehet, hogy a mögötte levő VW többe került, és sokkal jobb, jobban felszerelt autó.
Az A3 párja igazából a Leon. Én is az A3-mat venném, az Ibiza nekem nem nagyon jön be. De arra készülj fel, hogy ha magas vagy, akkor az A3-ban nem nagyon kell mögéd ülnie senkinek.(gondolom első generáció, mert 1 milliód van)
2-es
Külsőleg szemlélve lehet úgy tűnik, hogy ugyanaz a 2 autó, de a valóságban ég és a föld a különbség. Nemcsak a beltéri minőséggel vannak ott különbségek. Egyébként valóban műszakilag nagyon hasonlítanak, ezért téves az az állítás, hogy drágább fenntartani mint a Seatot. Pont ugyanannyiba kerül. Egyedül a futómű drágább az Audinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!