Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Seat Ibiza vagy Audi A3?

Seat Ibiza vagy Audi A3?

Figyelt kérdés

Ti melyik autót vennétek meg? Egyedül élek, 1 millióm van rá.

Seat Ibizát kicsit drágán találtam, de az Audi meg drága fenntartású. mindkettő jó lenne Gárdony és Budapest között használnám ingázásra.

2016. jún. 21. 09:12
 1/7 anonim válasza:
Egyértelműen az Audi a jobb autó. Teljesen más kategória mint a Seat.
2016. jún. 21. 09:33
 2/7 anonim ***** válasza:
23%

Miért nem értik meg még mindig az emberek, hogy egy konszernben van a VW, az Audi és a Seat. Nem kell egyből rávágni, hogy az Audi jobb, csak a márka miatt. Szinte csak designban térnek el az autók egymástól, régebben talán az Audinak jobb volt az összeszerelési minősége, de az elmúlt 10-13 évben már ez sem jellemző.

A laikusok azt nézik, hogy húú, micsoda Audi, biztos nagyon drága volt, közben meg lehet, hogy a mögötte levő VW többe került, és sokkal jobb, jobban felszerelt autó.

Az A3 párja igazából a Leon. Én is az A3-mat venném, az Ibiza nekem nem nagyon jön be. De arra készülj fel, hogy ha magas vagy, akkor az A3-ban nem nagyon kell mögéd ülnie senkinek.(gondolom első generáció, mert 1 milliód van)

2016. jún. 21. 09:54
 3/7 anonim válasza:
Nekünk volt volkswagenünk is, utána vettünk egy audit és sokkal jobb volt, azért vágtam rá. Teljesen más vezetési élményt nyújt mint a vw. Lehet, hogy ugyanazon az áron egy olcsóbb márkából tudsz elvenni jobban felszereltet, amíg egy prémium mákát csak alapfelszereltséggel. Mindenki döntse el neki melyik a fontos, de ilyen hülyeségeket ne írjunk mar, hogy nincs különbség a vw és az Audi között...
2016. jún. 21. 09:58
 4/7 anonim ***** válasza:

2-es

Külsőleg szemlélve lehet úgy tűnik, hogy ugyanaz a 2 autó, de a valóságban ég és a föld a különbség. Nemcsak a beltéri minőséggel vannak ott különbségek. Egyébként valóban műszakilag nagyon hasonlítanak, ezért téves az az állítás, hogy drágább fenntartani mint a Seatot. Pont ugyanannyiba kerül. Egyedül a futómű drágább az Audinál.

2016. jún. 21. 13:05
 5/7 A kérdező kommentje:
A Seat 2007-es lenne az Audi pedig 2002-es
2016. jún. 21. 19:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben nem kérdés, hogy Seat. Öt év nagy idő.
2016. jún. 22. 11:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Jaa, azt hittem hogy egyidős autók. Ebben az esetben csakis a fiatalabb.
2016. jún. 22. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!