A Renault Talisman miért kerül ilyen sokba?
Értem én, hogy viszonylag új modell, meg csúcstechnológia, de ez kissé túlzás.
7,5 millióba kerül az alapváltozat.
Talán,azaz oka, hogy már a "fapados" is dízeles?
A Renaultot, azért szerették (szeretjük) sokan, én is, mert magasan felszerelt autót adott kedvező áron.Legalábbis, nekik ez volt a fő irányuk, mindent tudó, kényelmes "fenék masszírozós" ,autó kedvezőbb áron, mint egy Volkswagen.
Legalábbis én anno ezért vettem Lagunát és nem Passatot, mert a magasan felszerelt Passat jóval drágább lett volna.
Most viszont, szinte egy árban van a két márka, 1-2 százezer forintnyi a különbség.
Összehasonlításként:
Új Toyota Avensis 6,6 millió forinttól indul, a dízeles alapváltozat pedig 7,1 millióba kerül.
Mi ez oka ezeknek az áraknak?
A Toyotánál az alapverzió kevesebbet tud, mint a Renaultnál?
Vegul is most ez a Renault zaszlos hajoja, szoval valoszinuleg most ezert ennyi az ara. Uj koncepcio, uj modell. Es valljuk be, mar karcolja, ha nem, mar el is erte a felso kozepkategoria szintjet. Lagunanal biztos tobb extrat tud nyujtani. Kb a laguna a talismanhoz olyan, mint a combi golf a passathoz kepest. A golfot is fel lehet ruhazni mindem foldi joval, de a passatot meg ennel is tobbel es ugye maris valtozik az ardifferencia a ket modellnel. Ugyan ez a helyzet itt is.
Az biztos, hogy a talisman ugyan annyiert tobb extrat ad, mint egy alapfelszerelt toyota, de azt meg nem tudja senki megmondani, hogy mennyire megbizhato auto. De a 3 auto kozul szerintem egyik se fog tobbet menni a masiknal. Hala azert, mert a gyartok mar-mar smart autokat gyartanak, amik mindenert visitanak..l.
Prémium akar lenni. Ahhoz meg kevés.
Már a Fluence sem kellett senkinek (megane-hoz képest)
#3 Elnézést a Fluence egy sorjás, dél-koreai átcímkézett Samsung volt, gyárilag félig-meddig felkerült utastéri felíratokkal.
Amúgy nem kérdés, hogy durván túl van árazva a Talisman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!