Félmillióért lehet kapni valahol sport autót?
természetesen kicsit régebbi autókra gondolok
pl nissan sx200?
néztem én is, csak nem nagyon találtam semmit. vagy ha nem is sport de valami olyan autót akarok 500.000-ért vagy 600.000Ft-ért ami valahogy kinéz
pl valami 5ajtós BMW
esetleg hasznaltauto.hu-n tudsz valami más honlapot?
Szállj le a földre!
Félmillióért nem kapsz sem használható sport autót, sem használható BMW-t.
Vehetsz ugyan ennyiért egy roncsot, de rá kell költened a dupláját, hogy abból autó legyen.
Félmillióért tudsz venni egy vállalható állapotú "tucat autót".
Értem a céljaidat, vagány autó kellene, ami megy is, meg kinéz valahogy, nem a tizenkettő egy tucat kategória. Viszont ha nem akarsz tucatot, akkor szerintem a BMW-t is kerüld el. Kisvárosban lakom, lassan minden szerencsétlennek valami szakadt 3-as, vagy 5-ös BMW-je van. Ha olyat veszel, ugyanúgy nem leszel különb, bár szert tehetsz új barátokra és közösen nézhetitek le a Suzukisokat, akiknek mondjuk lehet, hogy ötödannyi problémájuk sincs az autójukkal. A hasznaltauto.hu a legnagyobb használtautós portál az országban. Ha külföldön nézelődnél, akkor ott a mobile.de is például. Olcsó autót mondjuk nem érdemes behozni szerintem, amit meg más hoz be ebből a kategóriából (olcsó 15 év körüli sportautó), azzal nagyon vigyázz, mert biztos, hogy egy romhalmaz, amire az árának többszörösét kell majd rákölteni. Ezeket megveszik kint fillérekért, itthon meg ezen akarnak pénzt keresni, de azt nyilván csak úgy lehet, ha átvernek vele. Szóval az M-es, N-es rendszámú (kategóriaváltás miatt szomorú szívvel válok meg szeretett autómtól) szöveggel hirdetett járműveket messze kerüld el.
Ajánlott olvasmány:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!