Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha egy 50 es motorral elmegyek...

Ha egy 50 es motorral elmegyek traffipax vagy fix kamera előtt 60-65 el, mire számíthatok?

Figyelt kérdés

2016. jún. 18. 20:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ahogyan már az előzőek is mondták, valóban semmi. Mivel nincsen rendszámod, nem tudja beazonosítani a motort, és nem tudja kiküldeni a csekket sem házhoz. Max úgy büntet meg a rendőr hogy félreállít és ad egy helyszínit. De úgy látom sokan nem is értelmezték elég figyelmesen a kérdésedet. Eleve ha (sejthetően 50 km/h útszakaszról van szó) 60-65-el mész, még autóval sem kapsz büntetést. Mivel 15hm/h az ún. "tűréshatár".
2016. jún. 19. 10:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Csak az a bökkenő, kedves utolsó, h akár hol is csapatsz robogóval, akár lakott területen belül, skár kívűl, a sebességhatár segédmotoros kerékpárral a 40km/ h.

A bukó, meg a robgó meg lehet másnak is ilyen, de fogminta az csak a tied lehet! :)

2016. jún. 19. 11:07
 13/15 anonim ***** válasza:
68-tól büntet a tarffi, szóval a 60-as tempó eléggé gyenge... Nem kell félned.
2016. jún. 19. 19:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Mellesleg ha még rendzsám se volt rajt, és van rajtad bukósisak akkor abszolút bukta. Nem tudnak utólag beazaonosítani, se bizonyítani. De inkább csak koncentráljunk arra, hogy 15km/h a tűréshatár, + 3km/h a rendszer pontatlansága miatt, szóval 68 a varázslatos szám, amit nem kell átlépni lakott területen belül.
2016. jún. 19. 19:27
 15/15 A kérdező kommentje:

65 km/h a tűrshatár? :O én meg itt aggódtam h véletlen 56-al mentem a traffipaxnál :D

köszi a válaszokat!

2016. jún. 20. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!