70e. Ft -ért megéri venni egy Yamaha Jog NextZone robogót?
erről lenne szó: [link]
A felnik és a gázkar kék csak rossz a fotó. 50-el simán megy. elpörög 70ig. 500Km-enként kell olajat rakni bele. Kicsi a fogyasztása. Motorikusan és esztétikusan is jó állapotú. Fékek fognak gumi nincs szétkopva.
Szerintetek megéri? :D
meg.
Én nagy simsonos vagyok, de mégis azt mondom megérné...
de azért alkudj ebből úgy mégjobb lenne, és azért a festett cuccok utalnak arra hogy fiatalé volt a moci, és hajtotta rendesen
csak óvatosan a vétellel, és próbauton jól hajtsd meg, ha egy kicsit is furának hallod a hangját ne vedd meg!
Én ugyan nem venném meg, mert nem vagyok kibékülve a robogókkal (Simsonos vagyok, az én tuning Simsonom 80-ban van, 80 a vége, fékek brutálerősek, kicsi a fogyasztása teljesen fel van újítva és eztétikusan is jó.....)
De szerintem ha neked tetszik 65-öt megéri!
Megnéztem a motort és ki is próbáltam. Nemtetszik... TÚL KICSI! (és szerintem a motorja valamennyire zörgött.)
Szóval most ismét keresgélhetek mert nincs túlsok pénzem :(
(győr-moson-sopron megyei vagyok. ha van ajánlatod küld privibe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!