Chippelt autót használtan venni nagyon kockázatos?
Figyelt kérdés
2016. jún. 18. 09:42
1/3 anonim válasza:
Módosított program,és kérdés mennyit volt hajtva úgy..
Szerinted?
A gyárban azt teszik bele amivel : a leggazdaságosabb,amivel az élettartam és a teljesítmény jó viszonyban marad...
Nem azt amit bír kb...
Újrairnak mindent az élettartamot lehúzzák a teljesítményt fel kb...
Lehet bírja (sőt nem lehet biztos), a plusz pl : 40 le-t (tdi-nél vagy turbó benzin) ,de az az élettartam rovására megy.
Autót nem szép felni és angyal ájz lámpák alapján választunk,hanem : el kell dönteni ,hogy milyen erőset akarunk : vegyünk 1.4 90 lóerőt ha használatra kell,ha versenyezni kell akkor erősebbet kell venni,és nem hülyegyerek módjára chippelgetni.
2/3 anonim válasza:
Igen, mert nem tudhatod hogy ki csinálta. Szoktak ilyen hülyegyerekek is chipeket írni 30-40-50 ezer forintért, a sok lóerő meg is lesz, megy is az autó, de mivel a paraméterek sz*rul vannak beállítva (hiszen nem ért hozzá rendesen a gyerek), így a motor nem sokat fog tartani. Aztán soha nem tudhatod hogy ki írta a chipet. Mondjuk ha az eladó tudja garantálni számlával vagy bármivel, hogy egy komoly, neves cég írta a chippet, akkor még lehet róla szó. Bár megjegyezném, hogy én minden szempontból ellene vagyok a chiptuningnak.
3/3 anonim válasza:
Ha csak optimalizálva volt a motor, akkor én simán merném venni (ha nem gyárkéményként füstöl).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!