Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen váltóval vegyem meg az...

Milyen váltóval vegyem meg az új Audi A4-est? S tronic 7 vagy 6 sebességes manuállal? 1.4 tfsi 150 le val?

Figyelt kérdés
Évente 10-13 ezer km-t megyek ezértnem gondolkodom dieselbe.600 ezer felárból majdnem kétszer annyit tankolhatok kb 5 év alatt!osztrákiába ,nem magyarba.

2016. jún. 13. 07:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Én S-troniccal venném, ha már új autó. Az egyik legjobb váltó a piacon, ki kell használni. Ha nem vagy oda nagyon a kéziváltóért, és nem okoz anyagi gondot, akkor automatával kell venni, jól illik a motorhoz is.
2016. jún. 13. 11:09
 2/7 Tomcatters ***** válasza:

Azt neked kell eldöntened :)

En a manuális váltó híve vagyok,így azzal venném :)

2016. jún. 13. 11:14
 3/7 anonim ***** válasza:
a modern duplakuplungos automata váltók nagyon jók. észrevétlenül kapcsol, nagyon gyorsan és mindig az optimális fordulatszám tartományban tartja a motort, ha pedig előzni akarsz, csak lenyomod a gáz, egy szempillantás alatt visszavált 2-3 fokozatot és kilő. a legegyszerűbb viszont, ha kipróbálod mindegyiket és eldöntöd, hogy megéri-e a felárat.
2016. jún. 13. 15:08
 4/7 A kérdező kommentje:
3 hete probáltam az új A4 est.190 le dieselt s tronic váltoval.annyira jól el van találva ,hogy szinte semmit nem érezni a fokozatok között.pár napra rá probáltam a bmw-t is 8 sebességes automatával ott érezni a fokozatokat.
2016. jún. 13. 19:06
 5/7 anonim ***** válasza:
fokozat mentes váltónál még jó,hogy nem érzed a fokozatokat
2016. júl. 1. 19:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Évi tizezer kilóméterért új a 4 felesleges én 60000et megyek vele de még így is gondolkodtam a megvételén
2016. júl. 1. 20:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Neked most milyen van?
2016. júl. 1. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!