Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagen Golf 2 1.6 TD vagy...

Volkswagen Golf 2 1.6 TD vagy Opel Astra F?

Figyelt kérdés
Első autó vásárlása előtt állok és nem tudom eldönteni hogy melyiket vegyem 2-300 ezer között. Napi használatra kéne. Esetleg más ötleteket is meghallgatok!

2016. jún. 12. 21:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Amelyik jobban tetszik és jobbat találsz belőle.

Mindkettő jó kocsi, az Astrahoz olcsóbb minden, de jobban rohad

2016. jún. 13. 07:14
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! :)

Esetleg Fiat Tipo vagy Peugeot 205-ről vélemények?

2016. jún. 13. 12:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Felejtős, százszorta többet fogsz szívni velük, maradj a német vonalon
2016. jún. 13. 13:05
 4/9 anonim ***** válasza:
A Golf jobb autó, de ép darabot nem valószínű, hogy találsz. F Astra bármelyik motorral jó lehet 1.4, 1.6 es az 1.7-es Isuzu dízel.
2016. jún. 13. 22:44
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szerintem Golf mellet döntök. 300 alatt tudom, hogy nem fogok tökéleteset találni, de legalább van feelingje (szerintem).

2016. jún. 14. 18:35
 6/9 anonim ***** válasza:
A golfnak van egyfajta szépsége, ha szebb darabot veszel még megfordulnak utána. Az Astra egyáltalán nem ilyen.
2016. júl. 6. 09:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem korszerűbb az Astra - ha Golfot akarsz, akkor már legyen a konkurens 3-as Golf.
2016. júl. 10. 22:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem pont az Astra tetszik jobban. Az biztos, hogy én azt venném, amelyikben klíma is van. Persze a minőségellenőrzéssel együttvéve. És az Astrában sokkal nagyobb eséllyel lesz. Persze működjön is.
2016. júl. 10. 22:20
 9/9 anonim ***** válasza:
300 körül azért jól működő frankó klímát szerintem ne nagyon várjunk el. Nézz F Astrat 300-350 körül,aztán alkudj a kocsiból.Nyílván nem kapsz új autót,csak egy ~20éveset.De ezekhez nem drága semmi sem.Ja és Opelból szerintem semmiképp ne a 60LE-set.Dízel sem hiszem,hogy kéne.1.4 82Le-s elég jól megy már és jó konstrukció...
2016. júl. 11. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!