Simsonomba megéri kicserélni a 16n1-es karbit 16n3-asra?
Figyelt kérdés
Mivel találtam nagyapám garázsába egy új 16n3-as karbit , és azon gondolkodok hogy felrakjam a motorra , szerintetek jobban fog menni a motor tőle , vagy kevesebbet fog fogyasztani ? :D2016. jún. 11. 18:43
1/2 anonim válasza:
nem érdemes, ugyan úgy fog menni.
feltéve ha nem a 16n3-super karbid van mert akkor dob rajta akár 200+ lóerőt is
2/2 anonim válasza:
Azt ajánlom, hajítsd le a Simson-ról nagy ívben a 16n1 karburátort és cseréld le 16n3-asra. Sokkal kisebb a füstje és még jobban is megy. Viszont ellenőrizni kell a benzinszintet. Én is most kisérletezek a helyes benzinszinttel, szerintem a 27mm túl sok, 28 vagy 28,5 lesz a helyes a külső peremtől az uszó aljáig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!