Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audikban (A4, A8) a belső...

Audikban (A4, A8) a belső tükör motorosan mozgatható vagy kézzel?

Figyelt kérdés
Ha motorosan, akkor hogyan kell mozgatni? Próbáltam kézzel állítani, de nem mertem feszegetni.
2016. jún. 11. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne képzelj ezekbe az autókba túl sokat. Kézzel kell állítani. Azért nehéz mozgatni hogy magától ne állítódjon el. Talán elektromosan sötétedő a belső tükör de az se valami nagy extra.
2016. jún. 11. 18:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Kézzel. Ami gomb van rajta, az csak az, hogy ki lehet kapcsolni azt, hogy elsötétedjen. Ha zöldet világít, akkor aktív a rendszer.
2016. jún. 11. 18:16
 3/4 anonim ***** válasza:

w140 mercibe van csak olyan, hogy motorosan állítható. Hogy ez alap mindbe, vagy extraként volt rendelhető azt sajnos nem tudom.

De ez már tényleg felesleges, nem nehéz odanyúlni, aztán beállítani. Az mondjuk igaz, hogy kényelmesebb lenne, ha a memória beállítaná azt is beszálláskor, pl. enyém az 1.es, előttem más vezetett, és nem csak az üléseket, meg a külső tükröket, hanem a belsőt is beállítaná, ahogy elmentettem. De ez már tényleg luxus, ennyi munka kell az embernek.

2016. jún. 11. 18:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Talán még a Rolls Royceban is kézzel kell állítani.

Kell az menjen, a tükör jobb részét fogd meg alul és felül, és úgy állítsd, érzéssel.

2016. jún. 11. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!