Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudom megnézni, hogy...

Hogyan tudom megnézni, hogy hibás e a compjuter?

Figyelt kérdés
Fiat uno mk 2-es 1998-as kiadásu kisautorol lenne szo.Nem ment csak 2 hengerem,mint kiderült dugattyu törése volt,motor ki lett cserélve,gy.trafo ,alapjárati motor,hengerfej jo/egyébként a motorban 130ezer km van,igen jo állapotu/másik injektorral probálva,de a probléma maradt nem megy csak 2 néha 3 henger. Egyébként hidegen szépen jár de ha eléri az üzemi höfokot 2-3-as hengernél beköpi a gyertyát,karbiba durrog és ennyi.Szivesen fogadnám a jo ötleteket én már csak kompjuter hibára tudok gondolni.

2016. jún. 10. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Engem egy hasonló korú Tipo szívatott így. Én is szereltem rajta mindent, aztán egy 300 Ft-os hőmérséklet jeladót kellett kicserélni a szívósoron, mert nem tudta milyen meleg, és állandóan nyomta bele az anyagot.

Tipo 1.4i volt K-jetronic injektorral.

2016. jún. 10. 22:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,sajnos nem ez lesz a hiba cseréltem höfokjelzöt is,azért gondolom a komp.hibát,mert mind a két motornál ugyanaz a hiba jelenség.Még egyszer köszi a választ.
2016. jún. 11. 07:05
 3/4 anonim ***** válasza:

"cseréltem höfokjelzöt"

Melyiket a 3 közül?

2016. jún. 12. 17:39
 4/4 A kérdező kommentje:
A hütöben találhato jo .a kéket és a müszerét is cseréltem ujra
2016. jún. 13. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!