80ccm enduro vélemények?
Figyelt kérdés
Gondolkoztam azon hogy veszek egy kisebb endurót. 80ccm-re gondoltam. Inkább ilyen murvás, földes utakon használnám, enyhébb emelkedőkön, és réteken. Szóval hogy mi a véleményeteket a 80-as endurókról? Több erő van azért bennük mint az 50-es ekben? És amilyen célra használnám arra jó lenne egy 80-as? A 125-ös az így nagyjából kizárva. Előre is köszönöm a válaszokat!2016. jún. 9. 21:02
1/10 anonim válasza:
Nem rossz motorok pl Yamaha DT 80 lc2, vagy Honda MTX 80.
De ha nincs jogsid nagy a lebukás veszélye, túl nagy kiszúrja a rendőr.
Nekem DT-m volt, egy baj van vele hogy nincs hozzá hajtókar...
2/10 anonim válasza:
7 éve hajtok egy Yamaha DT 80ast. 90km/h a végsebessége. Kb 10LE és 10NM, amit 6500as fordulaton ad le. A sebességi fokozatok nagyon rövidek ezért terepen elég jól használható. Ha ismered a képességeit, akkor nem fogsz vele elakadni sehol. Én tökéletesen elégedett vagyok vele mindenféle szempontból.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:) én is yamaha dt 80-on gondolkodtam :) azt hiszem hogy akkor nekem elég lesz a 80-as :)
2016. jún. 10. 07:54
4/10 anonim válasza:
Jó ötlet! De tényleg. Sokkal erősebb egy 80-as, és elég is szilárd útburkolat nélküli utakon közlekedni.
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor jó, megnyugodtam! Azt hittem hogy kb. olyan erős mint egy 50-es. És azt esetleg megtudnátok mondani hogy egy ilyen motor vételénél mire kell odafigyelni?
2016. jún. 10. 19:00
6/10 anonim válasza:
Ha elmész megnézni szólj, hogy ne meleg motorral várjanak. 2-3 rúgásra indulnia kell. Ellenőrizd a telókat, hogy ne essenek be, fékek fogjanak rendesen (első és hátsó is külön külön), lánc ne legyen megnyúlva, fogaskerekeknél minél hegyesebbek a fogak annál elhasználtabb, ne legyen semmilyen csörgő, súrlódó, ciripelő hangja a blokknak, szedjétek le az ülést és ellenőrizd a légszűrő állapotát, minden lámpa és visszajelző működjön. Ha valami hiba mégis van, és nem súlyos hiba, az jó alkualap. Ja és a tuningolt példányokat messziről kerüld el. Még valami, vigyázz, hogy ne egy 125ös adjanak el 80asnak: a 125ösön jobb oldalon van a kipufogó, a 80ason baloldalon, valamint a 125ösön van power szelep -a 80asaon nincsen.
7/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszi, ez elég hasznos volt!:)
2016. jún. 10. 20:52
8/10 A kérdező kommentje:
Meg azt hallottam hogy a honda mtx 80 nincs olyan jó mint a dt. A hondáról valami vélemény? Miben jobb ill. Miben rosszabb?
2016. jún. 10. 21:21
9/10 anonim válasza:
Nem hallottam még rosszat az MTX-ről, viszont a DT elég gyakori típus az MTX meg igazából ritka. Szóval a DT-hez nem lesz nehéz alkatrélszt találni.
10/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszi, szerintem dt-t fogok venni!:£
2016. jún. 11. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!