Barnaki Gyula kérdése:
Van egy Suzuki Swiftem 1997.1.3 GLS. Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Városban magasabb fordulatnál mintha lehörögne a motor elmegy teljesen az erö belöle, alapjáraton ingadozik ha dugóba vagyok leakar álnni, kb:250-500-as fordulatra esik le, majd felmegy 900. -ra. Ha neagy isten leállitom nemindul csak ha meglökik de akkor egyből. Viszont ha nemvárosba megyek vele tökéletes, országuton mint álom. Egyenletesen megy, ha kapok egy lámpát az alapjárat normális 850. -es. De ha leállitom megint csak teker de nem röffen be. Szerelö szerint Ac ok, injektor ok, talán benzinszürö vagy kontakt hiba? Ha valakinek van ötlete meghalgatnám.2016. jún. 8. 22:08
11/13 anonim válasza:
Ha meglesz a hiba, azért írd meg.
Most már kíváncsi vagyok...
12/13 A kérdező kommentje:
Megvan a hiba...
Az injektorfej tüskéje néha felakadt és ezért volt hogy beindult tolásra,de most már teljesen megadta magát.
Nagyon alatomos egy hiba mert nemmindig produkálta,álltalában ha elromlik akkor teljesen megáll ez meg néha nyitott néha nem.
De tegyük hozzá hogy a gyári fej volt benne és 170.000 KM.
Ugyhogy most jó.
2016. jún. 21. 06:29
13/13 anonim válasza:
Kössz, hogy megírtad.
Látatlanban erre gondoltam volna utoljára.
A lényeg, hogy megvan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!