Mi a véleményetek rólam amiért így parkolok?
Úgy szoktam parkolni hogy lehetőleg ne férjen be mellém se jobbra se balra senki illetve távolsággal mivel már meguntam hogy szétverdesi a másik kedves autós az ajtóimat ki/be szállásnál. És le se sz@rja hogy mit tesz a másikéval.
A múltkor a boltból láttam ahogy a szemem előtt csapják neki az ajtómnak, szinte a szívem szakadt meg aztán a kedves autós elrobogott mint ha misem történt volna!
Amióta így parkolok legalább nem tapasztalok ilyeneket illetve van helyem kiszállni is.
Nos mi a véleményetek róla ?
Ez azért rossz stratégia, mert ismerek olyan embereket, akik pont az így parkoló autósokat büntetik. :D
Hallomás alapján első alkalomnál max egy cetlit hagynak, vagy hasonlót. Másodiknál viszont hallottam már karcolásról, letört tükrökről, és kilyukasztott kerekekről.
Ez szvsz. még durvább dolog, tehát ezzel sem tudok egyet érteni, de azért lássuk be, hogy az sem normális amit Te csinálsz.
Aztán honnan tudod, hogy egyszer nem ezért fogják végigkarcolni az autódat, mert paraszt módon parkolsz. Vagy hogy nem kerülsz fel valami netes szégyenlistára. :)
Egy Rewe parkolója mellett lakom. Ha ilyet látok, lefényképezem, és kiteszem a bolt üzenőfalára.
Hadd tudja, aki nem talál helyet, hogy kinek köszönheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!