Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem vált vissza a robogóm?

Miért nem vált vissza a robogóm?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tulajdonképpen egy olyan problémával küzdök már egy jó pár éve, hogy amikor a robogómmal elérek egy X sebességet onnantól nagyon nehezen vált vissza kis fokozatba, ez egy elég régi honda dió, de tavaly cseréltem benne variátor szíjat gyárit, görgőket gyári méretűeket, kontraszt rugót, kuplung rugót, még le is sikoltattam egy esztergályossal a kuplung tányérokat mert egy picit bordázottak lettek a sok sok év alatt a szíjtól és azt gondoltam, hogy esetleg megakad valamelyik bordában és emiatt nem tud visszamenni de a sikoltatás után is fenn áll a probléma, tényleg már nem tudok mit kitalálni, hogy miért nem tud sokszor visszaváltani magától, és ez a probléma van mióta megvettem egy pár éve. esetleg van valakinek valami ötlete? a kuplungok picit kopottak de még nem érettek a cserére
2016. jún. 5. 21:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Szij mikori?
2016. jún. 5. 23:29
 2/2 A kérdező kommentje:
kb 1 éves, úgy 800km lehet a szíjban
2016. jún. 7. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!