Skoda octavia rs?
Nem sok ilyet látok,rossz autó lenne?Ilyet veszek a legujabbat 230lóerővel.
Szerintetek?
Aki valódi sportautót akar venni, az nem egy kicsit erősített és átszabott hétköznapi kocsit fog venni, ezért van kevés.
Mellesleg az emberek 99,999%-a magasról tenni fog rá, hogy mivel járkálsz.
Nem Forma-1, hanem hangfal egy ami az autót sport autó hangúvá teszi.
Ez egy utcai autó egy gyenge és hamis sport kit-tel, és mind ez gyárilag.
Soroljatok jobb alternatívát 11 millióért.
Igen, biztos találsz 230 lovas autót, de nem ilyen futóművel és kormányzással, mint az RS-é. És az RS Octáviák szépek is, de nagyon szerintem.
Az újságírók is megírták hogy nem sok ellenfele van, persze egy Ford Focus ST lehet hogy jobb, de az már túl sportos, nem alkalmas a mindennapokra. Az RS Octavia nagyon jó átmenet a durva sport és a mindennapi autók között. Tudom, mert ültem már ilyenben. És főleg az RS TDI telitalálat, takarékos is, meg megy is mint a barom. Mindenki dicséri.
Persze hogy nem sokat látsz, mert amúgy sem látsz új 11 millás új autókat az utakon, mert nincs pénz ilyenekre. Aki ennyit ad, annak van több pénze is, és vesz 15 milláért Audit például.
Úgyhogy csak bíztatni tudlak, nagyon jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!