Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy oldjam meg az mp3-at a...

Hogy oldjam meg az mp3-at a kocsiban?

Figyelt kérdés
2003-as nissan almera, cd lejátszó van benne van rá valami usb-s megoldás?
2016. jún. 2. 23:05
1 2
 11/16 Koaxk Ábel ***** válasza:
38%

Nem ismerem az Almera-t, de ha könnyen cserélhető a fejegység akkor egyértelműen az a legjobb megoldás, 20 rongy körül már elfogadható márkás fejeket kapni, ami szinte mindent tud ami egy átlag autósnak elég.

A Transmitter a legpocsékabb választás, még gyári hangrendszernél is pocsék sistergős silány hangminőséget biztosít.

Ha van CD tár kimenete alternatíva lehet az ilyen Dension féle kütyü, amire USB-t vagy memóriákártyát is lehet csatlakoztatni, de ez megint egy viszonylag gány megoldás és semmivel nem olcsóbb mint egy fejegység.

A fejegység csere még azért is ajánlott, mert a gyári rádióknál lényegesen jobb végfok van a "kommerszebb" bolti rádiókban, azaz a gyári hangszórók is viszonylag szebben fognak szólni mint eddig.

2016. jún. 3. 09:55
 12/16 BiTOPro97 ***** válasza:

Már leírták a fejegység cseréje a jó megoldás.

Milyen jókat turkáltam én az első három autómban, mire azt beszereltem. ;) Egyikben első két ajtóba és tetőkárpiton - de azért lehetőségekhez képest szépen - hátra víve a vezetéket a hátsóhangfalakat is cserélni kellet.

De nálad csak a fejegység cserét kellene megoldani. - és ha lehet szakemberrel.

2016. jún. 3. 11:50
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Transzmitter helyett:

Én egy bluetooth-os hangszórót vettem (kb 6000 forint volt), aztán telefonról megy a zene a kocsiban (mondjuk magnó nem is volt a kocsiban, mikor vettem, szóval ez optimális megoldás volt).

2016. jún. 3. 12:13
 14/16 anonim ***** válasza:
38%
Én vettem egy Pioneer USBs fejegységet. Teszi a dolgát, jó a hangja. A gyári hangszórókat is sokkal szebben szólaltatja meg.
2016. jún. 3. 14:25
 15/16 Beviz Elek ***** válasza:
80%

6000ft-os bluetoothos hangszorok. Hát mindjárt becsokizok :D

Van jobb: Vegyél egy normál lakásba való minihifit, pakold be a kocsiba és vegyél egy átalakítót (12v->220v) vagy pedig egy áramfejlesztőt.

Ha zenét akarsz:

1. A gyári rádiót akarod megtartani (van aki ragaszkodik a gyári kinézethez), akkor yatour.

2. Ha nem kell a gyári rádió, akkor egy normális fejegységet és utána lehet fejleszteni.

Hogy lehet fm transzmitterrel émvagy bluetoothos hangszóróval zenét hallgatni? Kellett a hely, kivettem a mélyládát és olyan gyenge volt a zene hogy inkább nem is hallgattam.

2016. jún. 3. 15:30
 16/16 Koaxk Ábel ***** válasza:
19%

A Bluetooth-os hangszóró is egy gány megoldás autóba, lehet, hogy szobai környezetben elfogadható hangot biztosít, de autóba ott is silány a hangminőség és ha kicsit elmozdítod már ingadozik a hangerő és a minőség is!

Tudom mert ezeket a köröket én is lefutottam anno...

Kezdtem a transmitterrel nah az a legalja, utána próbáltam a bluetooth megoldást az is totál kapufa, egy ideig azt hittem, hogy az Aux bemenet milyen jóóó, aztán amikor megtapasztaltam, hogy ugyanaz a zene mennyivel jobb fejről mint auxon rájöttem, hogy az is egy silány fos, max annyival jobb az előzőeknél, hogy az nem szed össze háttérzajt!

Nem vagyok audiofil, de a fenti megoldások mind vackok még laikus füllel is!

2016. jún. 3. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!