Autót, hogyan, honnan és mennyiért?
Figyelt kérdés
Autót szeretnénk vásárolni a párommal. A jelenlegi bevételünk kettőnkre kb 200 ezer Ft. A rezsink elég alacsony. A kocsi sürgős lenne nyárra,de részletre szeretnénk,ugyanis én csak augusztustól dolgozom majd. Szívem csücske lenne egy honda civic coupe 160 pacival. Sajnos nem találtunk megfelelőt. Láttam egy kereskedést,ahol ellehet hozni az autót 10%-tól és forint alapú a havi törlesztő és fix is. A kérdés csak az autó lenne. Japán párti vagyok, és mivel Honda nem igen volt,vagyis volt csak 2 millió felett, ezért egy Toyotán gondolkodtunk,illetve van még egy Ford is. Mindkettő diesel a Ford 2004-es 2.0 TDCI, 200 ezer km-erel a Toyota pedig szintén 2.0-es diesel 220 ezer km-el. Szerintetek melyik legyen? Kicsit félek,mivel nem sima szívódizel autókról van szó.2016. jún. 2. 16:26
2/6 A kérdező kommentje:
Ezt most igy nemtudom behatárolni. Kb 800 ezer Ft-ért néztünk,de ha akad egy sokkal jobb pl. 830-ért akkor azt vennénk. Csak az a lényeg,hogy részletre legyen igazából.
2016. jún. 2. 16:40
3/6 anonim válasza:
Havi 200ra ne vegyetek fel hitelt. Alsó hangon számolhattok 40-50 törlesztővel, és akkor még nem tankoltatok, nem fizettétek be a biztosítást, és nem volt semmi szerviz. A fix törlesztőnek meg az a buktatója, hogy ugyan fix, de a futamidő nem az -vagyis lehet, hogy fizeted 10 évig az 5 éves hiteledet. Akárhogy is nézzük, ha ebbe belementek az 200%, hogy 1 éven belül beledőlhettek a kardotokba. Inkább vegyetek valami régi kis autót 3-400ezer körül, hitel nélkül!!!
4/6 A kérdező kommentje:
A Fordra pl 80 ezret kellene befizetni és havonta 18 ezret kellen fizetni 60 hónapig. A futamideje is fix.
Nos,mivel augusztustól énis dolgozom,így a kettőnk jövedelme meghaladja majd a 350-400 ezer Ft-ot.
2016. jún. 2. 16:46
5/6 A kérdező kommentje:
JAh és ezen van kettő év műszaki. Csak attól félek,ha egyösszegbe kellene venni 300 ezerért, hogy rengeteg a rá költeni való. És akkor inkább veszünk egy picivel drágább,ám ujabb és jobb autót.
2016. jún. 2. 16:47
6/6 anonim válasza:
Jó, ti dolgotok, de szerintem ha fontos, hogy költséghatékony legyen akkor felesleges a 160 lovas autó.... egy 70-80 lovas it kényelmesen fog szolgálni, ellenben pár liter üzemanyagot sporolhattuk 100km enként, és sok kicsi sokra megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!