Mennyit dobna a kocsi teljesítményén egy erősebb benzinpumpa?
Figyelt kérdés
Persze egy jól beállított chippel. Seat Leon 1.6 16v. Tudom szívó tudom keveset dobna de mégis mennyit?2016. jún. 2. 12:38
1/6 anonim válasza:
Semennyit, a szűk keresztmetszet úgyis a levegő lesz ha tuningolod nem pedig a nafta.
2/6 anonim válasza:
Egy nem bele való pumpa okozhatja azt is hogy be sem indul a motor mert a benzinnyomás helytelen értékét észlelve az ECU hibát érzékel és letilt, vagy mindenféle egyéb tünete lesz a buherálásnak.
3/6 anonim válasza:
Chip chip chóka....
Esetleg merülj el a tudásanyagban a motorok működésével kapcsolatban.
Egyrészt akkor te is tudni fogod a választ másrészt nem kérdezel ekkora marhaságot
4/6 anonim válasza:
Az hogy eroseb a szivattyú még nem egyenlő azzal,hogy több benzin jut be az egesterbe....
5/6 anonim válasza:
Értelme semmi, oylanról enm hallottam még hogy az elnne a szűk keresztmetszet.
6/6 anonim válasza:
Ha 20x erősebb benzinpumpát rakol be, akkor sem lesz jobb a kocsid :D 3,1 nyomást enged csak be úgyis elül, hiába 4 vagy több van minden alap kocsiban...
Csak chiptuning segít ami a PC-nek hamis adatokat ad át(hogy sok benzin ment be, adjál akkor több levegőt).
Amit te akarsz az egy sima 4 injektor csere, ami többet fog nyomni a motorba, nagyobb a fogyasztás, de a kocsi teljesítménye.. Mint ha más lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!