Magasnyomású mosó megéri?
Igen, kerticsap plusz 230V. A kerticsap nálunk a szabvány gyorscsatlakozókkal volt megoldva. Nekem az volta a tapasztalatom, hogy az oldajos koszt nagyon jól le lehetett vele szedni ha pl. váltót szedtem ki és mostam le.
Az autónál a mosás nagyját le lehet vele jól veretni, meg utána öblíteni, de szerintem a kefés mosószeres vödrös melegvizes részt nem tudod elspórolni.
Én gyakran járok kézi mosóba, ott is először meleggel leveretem, majd van egy olyan ami kefe és mosószeres melegvíz jön belőle. Azzal át kell kefélni majd öblíteni. (opcionálisan lehet melegviaszt felhordani, meg cseppmentesítőt, de az neke utoljára valami undorító foltokat képzett)
Nekünk van. 120bar nyomású. De ez is csak a nagyját hozza le és egy koszfilmréteg ott marad így is amihez mindenképpen kell kefe.
Kell neki áram igen és 7-8 bar bemenő víznyomás amit a kerti csap tud. Néha azért hasznos tud lenni mert például lehozza közelről a bogarakat és az odaszáradt dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!