Még akarok tanulni motorozni. Hogyan? 15L
Van itthon egy motorja apukámnak de nem akar megtanítani, azt mondta ha szeretnék tanuljam még egyedül. De nekem fogalmam sincs semmiről,még a legalapabb alapokat de tudom. Valami oldalt kézikönyvet tudtok ajánlani? Van egy rét a közelben de igazából fogalmam sincs oda hogy tudnám eljuttatni. Nincs senki aki tudna segíteni. Tanfolyamokat hagyjuk nincs rá pénzem.
Értelmes válaszokat pls ne olyanokat h ez lehetetlen stb.
Ha ilyen sima gázhúzós automata robogó,akkor ott semmi bonyolultság nincs.
Mi anno Simsonokon kezdtük,az az igazi tanfolyam.
Kuplung,váltó,minden ami kell megvan a simsonokon,és viszonylag nem veszélyes kezdőknek!
Ott ha nem indult pöccre rúgásra,akkor tudni kellett betolni,minden műszaki dolgot meg lehetett tanulni.Ha igazi motoros kiscsajszi szeretnél lenni,kezd egy szakadt Simsonnal,és egy jóbaráttal,aki ellát tanácsokkal. :)
Én nem vagyok valami nagyon tapasztalt motoros, azonban az én véleményem is ugyanaz mint, az első két válaszolóé. A motorozás "technikájára" magadtól kell rájönnöd. Az elején, mindenkivel megtörténhet az, hogy elesik és hibázik, hiszen még új a dolog. Én 6 éves koromban kezdtem motorozni, és az én véleményem is az,hogy az ilyet nem lehet úgy megtanulni mint a leckét, ezt át kell élni és tapasztalatokat kell gyűjteni.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!