Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Még akarok tanulni motorozni....

Még akarok tanulni motorozni. Hogyan? 15L

Figyelt kérdés

Van itthon egy motorja apukámnak de nem akar megtanítani, azt mondta ha szeretnék tanuljam még egyedül. De nekem fogalmam sincs semmiről,még a legalapabb alapokat de tudom. Valami oldalt kézikönyvet tudtok ajánlani? Van egy rét a közelben de igazából fogalmam sincs oda hogy tudnám eljuttatni. Nincs senki aki tudna segíteni. Tanfolyamokat hagyjuk nincs rá pénzem.

Értelmes válaszokat pls ne olyanokat h ez lehetetlen stb.

2016. máj. 28. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Robogó or rendes váltós motor? Papirokbol nem fogsz tudni megtanulni. Rakell ülni azt menni. Lehet elesel, de mindenki igy tanulta. :D esetleg tapasztalatokat tudok mondani pmbe. Írj majd ha gondolod.
2016. máj. 28. 13:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha ilyen sima gázhúzós automata robogó,akkor ott semmi bonyolultság nincs.

Mi anno Simsonokon kezdtük,az az igazi tanfolyam.

Kuplung,váltó,minden ami kell megvan a simsonokon,és viszonylag nem veszélyes kezdőknek!

Ott ha nem indult pöccre rúgásra,akkor tudni kellett betolni,minden műszaki dolgot meg lehetett tanulni.Ha igazi motoros kiscsajszi szeretnél lenni,kezd egy szakadt Simsonnal,és egy jóbaráttal,aki ellát tanácsokkal. :)

2016. máj. 28. 14:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én is úgyan azon a véleményen vagyok, mint a második. :) Én hozzám is jött kettő osztálytársam is hogy segítsek nekik. Nincs ebbe semmi. :D
2016. máj. 28. 15:42
 4/5 anonim válasza:

Én nem vagyok valami nagyon tapasztalt motoros, azonban az én véleményem is ugyanaz mint, az első két válaszolóé. A motorozás "technikájára" magadtól kell rájönnöd. Az elején, mindenkivel megtörténhet az, hogy elesik és hibázik, hiszen még új a dolog. Én 6 éves koromban kezdtem motorozni, és az én véleményem is az,hogy az ilyet nem lehet úgy megtanulni mint a leckét, ezt át kell élni és tapasztalatokat kell gyűjteni.

15/F

2016. máj. 28. 20:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem valami hatalmas gép akkor egyedül is megpróbálhatod óvatosan.
2016. máj. 28. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!