Benzin indítás?
De minek? Ha rögtön indítasz akkor nehezen indul?
Azért kérdezem mert az én autómnál is hallani hogy megy egy kicsit a pumpa ha csak a gyújtást adom rá, de ha egynől indítok akkor (is) tök könnyen beindul, talán 2-t ha fordul a főtengely. Ezért semmi értelmét nem látom a "dízeles" indításnak. Főleg hogy a modern dízeleket sem kell izzítani, ha nem kemény téli fagyok közepette kell indítani.
"Benzines alig elektronikázott motornak nem lesz baja hosszabb távon,ha indítás előtt kicsit gyújtáson hagyom?"
Nemhogy baja legyen, hanem pont így jó is neki. Én még meleg motornál is hagyom 1-2 másodpercet ha nem sietek, mert az a biztos, könnyebb dolga van a motornak.
Apámnak a Renaultja csinálta is, hogy télen ha 2-3 mp-ig hagytam csak gyújtáson, akkor első próbálkozásra nem is indult, viszont ha hagytam vagy 8 másodpercet, akkor egyből indult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!