Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen büntetésre lehet...

Milyen büntetésre lehet számítani?

Figyelt kérdés
A történet: Ment előttem egy autó kb 70km/h val. Index ki előztem. Se tiltótábla se záróvonal max 90-95 km/h val előztem meg ami még nem gyorshajtás... Visszatéréskor viszont nem indexeltem. Kb 200m mulva láttam hogy mértek. Nahmost max az idex miatt büntethet az új traffi (ha az volt) és mennyire?
2016. máj. 28. 10:09
 1/4 anonim ***** válasza:
37%
ha az úton 90Km/H volt a megengedett sebesség akkor nem büntet
2016. máj. 28. 10:24
 2/4 Beviz Elek ***** válasza:

Óóó istenem mennyit tudtok pánikolni. Vagy lesz büntetés vagy nem, majd megtudod.

Én 90es korlátozásnál 130-cal előztem és a záróvonalon is átmentem természetesen biztonságiöv és index nélkül. Nem tudom hogy pont mit alkottak a zsaruk, de az egyik bekötőúton a bokor mögött bújkáltak. Nem kaptam semmiféle büntetést.

Ezzel nem arra buzdìtalak hogy száguldozz, de életedben egyszer véletlenül nem indexeltél, nem lesz vége a világnak, nem zárnak börtönbe, nem toloncolnak ki az országból, mire ez a pánik?

Én sávváltásnál szinte sosem használom és sosem büntettek meg.

2016. máj. 28. 10:27
 3/4 anonim ***** válasza:
95 ért még nem elsz semmi.
2016. máj. 28. 12:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Az index miatt kérdezem. A sebesség az tudom h rendben volt. 90 km/h szakasz.
2016. máj. 28. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!