Valaki ismeri a Like Drive autós iskolát? Mennyire jó náluk az oktatás?
Figyelt kérdés
2016. máj. 27. 07:42
1/4 anonim válasza:
Hát nem tudom, de már ez a LikeDrive sem valami jo reklám. :D
2/4 anonim válasza:
Szia
Én ott tettem le a jogsit. Ahogy végeztem a kresz-el másnap már vezettem. A Kresz oktatás jó a gyakorlati szintén. Jó és türelmes oktatók vannak náluk. Nekem 3 hónap alatt mindennel együtt meglett náluk a jogsim
3/4 anonim válasza:
Szia, nem tudom, aktuális-e még a kérdésed. Én az iskola vezetőjénél, Bulya Sándor oktatónál tanultam. Tök véletlenül kerültem hozzá, és szerintem ezért van ma jogsim, és ezért imádok vezetni. Eléggé féltem az egésztől, de a második alkalom után már rettenetesen élveztem az egészet. Jó fej, nyugis, néha még vicces is :) Igazából a legelején attól tartottam, hogy totál ki fogom majd borítani szegény oktatómat a bénaságommal, és elküld melegebb éghajlatra, mert tuti összetöröm majd a kocsit, de jelentem, nem sikerült, sőt, tök jóba lettünk a végére! Önbizalmat adott, mert általában a jó dolgokat is kiemeli, és nem kiabál :))) Csak azt sajnálom, hogy akkor még nem volt automata tanulóautója. Most már biztos azt választanám, sokat küszködtem a kuplung-váltó kezeléssel, mert elég rossz a mozgáskoordinációm :). Viszont rettenetes büszke vagyok magamra, hogy ennek ellenére már szuperül megy. Szóval, ha még nem választottál, én nyugodt szívvel tanácsolom a Likedrive.hu sulit. Zsuzsa
4/4 anonim válasza:
Nem ajánlom! Nem írjak be az összes levezetett órát a kartonra. Húzzák az időt. Oktató szeret saját szünetet tartani. Szerintem az összes visszajelzésük csöpög és ezért nem is valós. Én nem jót tapasztaltam itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!