Menet közben megáll a motorom. Miért lehet?
Üdv.
Egy Suzuki GS500-am van amit nem rég vettem 33ezer km-el. Mielőtt vettem azelőtt sokat állt. Az alap dolgokat mint Olajcsere,Gyertya csere stb. megoldottuk, viszont most szerettem volna használni és folyamatosan megáll 7-8 km-erenként (de volt, hogy 60km-et bírt probléma nélkül). A szerelővel beszéltem igazából nagyon sok munkája van így az alap dolgokra lennék kíváncsi. Ha olyan probléma lehet amihez kevés vagyok nyilván szerelőhöz viszem. Nem távgyógyítást akarok csak érdeklődni szeretnék, hogy mi fordulhat ilyenkor elő.Tankot kitisztítottuk hozzáértő emberrel és a benzincsapot is, ez nem segített.
A megállás úgy néz ki, hogy folyamatosan veszít az erőből aztán egyszer csak megadja magát alapjáraton még pötyög de csak picikét. Ha a PRIMER(PRI) állásra fordítom a csapot és várok néhány másodpercet akkor a motor újra beindul és ugyanúgy nagy erővel lehet vele tovább menni.
Válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!