Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hűtőrács takarás?

Hűtőrács takarás?

Figyelt kérdés
Ma észre vettem hogy a hűtőmaszkon van 1 műanyag takarás ami letakarta a rács 80%-át, gondoltam azért mert télen kell a jobb melegedés miatt a motornak. Kérdezném hogy jót tettem vele így hogy jön a meleg vagy más cél szolgál az a takarás? Egyébként amióta nincs ott kicsit dinamikusabb az autó is, több levegőhöz jut.
2016. máj. 26. 20:13
 1/3 anonim ***** válasza:
72%

a hütőrács takarást valóban téli üzemre találták ki anno főleg teherautóknál.

Arra a célra hogy üzem meleg legyen a motor és ne hűljön túl a hütővíz a menetszéltől.

Ma már nem használja a kutya sem, max pár agyas akinek nem zár a termosztátja és ahelyett hogy kicserélné a pár ezer forintos termosztátot eltakarja egy papundeklivel a hütőt .

Nem tudom milyen autórol van szó de ha nem egy 50 éves pobjeda akkor vedd le az a cart és cseréld ki a termosztátot azt annyi:)

2016. máj. 26. 21:17
 2/3 A kérdező kommentje:
nincs baja a termosztátomnak, amúgy egy opel astra f classic. és ez a műanyag valami nem kívülről volt rajta hanem maszkon belül, így ki kellet pattintanom az egészet kicsit ki húzni és úgy levenni azt a műanyag takarást, így tisztán látom ventilátort meg a duda kürtöt is ha közelről az opel emblémára nézek. de gondolom nem azért volt ott hogy ezeket megvédje akármitől is az a takaró
2016. máj. 26. 22:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Vissza mehet majd, amúgy meg kertislag és belülről vízzel ki lehet mosni,
2016. máj. 26. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!