A2-es jogosítvánnyal milyen motort vezethetek?
Figyelt kérdés
Tudom hogy 35kw\48le a határ,de hallottam,hogy pl 600as is van ugy lefolytva hogy a2vel vezethető legyen,és ha kiveszem a folytást,jelentősen erősebb legyen.mely motorok ezek?naked bike,sport,es tura erdekel.2016. máj. 25. 23:24
3/8 gnoomage válasza:
Ha már van A2-es jogsid, miért nem vársz még 2 évet és rakod le az A-t gyorsítottban? Miért akarod, hogy a rendőrök megbasszanak, esetleg még a jogsidat is elvegyék?
4/8 anonim válasza:
"35kw\48le a határ,de hallottam,hogy pl 600as is van ugy lefolytva hogy a2vel vezethető legyen"
Van olyan hatszázas, amit nem is kell fojtani (így pontos jével), hogy megfeleljen. Pl Yamaha Dragstar 650.
6/8 anonim válasza:
előző vagyok
pl a használtauto.hu-n láttam korábban 600-s motorokat pl 1 600 bandit 35 kw-al
7/8 A kérdező kommentje:
Elvileg a kawasaki er 6n nek is van folytott valtozata ami belefer a2 kategoriaba.de ha hasznaltauton pl latok egyet ott mindegyik csak 72lovas.ezt enis lefolythatom?
2016. máj. 26. 12:57
8/8 A kérdező kommentje:
Aztan muszaki utan ki is vennem a folytast
2016. máj. 26. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!