Barátnőm megszerezte a jogosítványát és szeretne motort vásárolni. A hátrány csak az hogy 160cm, elég alacsony é nehéz neki motort találni, amik tetszettek neki azok magasak voltak. Mit választanátok?
automata robogót...ezek zömmel fotelrobogók, kényelmesek, nem kell váltani, és gyakorlatot szerezni kiváló.
aztán a nyár végére már másként látja a világot. a 160 cm az nem hátrány, az egy állapot.
szimót ne, inkább 50-es négyütemű japánt..minden szempontból jobb, praktikusabb.
Írta a kérdező hogy robogót nem szeretne.
(Másrészt az újabb robogók java része már olyan magas, hogy a 176 centimmel is csak lábujjhegyem ér le, erősen nyújtózkodva. Nem tudom ez mire jó...)
Viszont kérdés, hogy milyen motort szeretne, milyen felhasználásra, újat vagy használtat? Csak automata, vagy nem gond ha váltós? Ill. napi használatra vagy csak alkalmanként?
Ha csak alkalmi használatra kell, én pl. ezt (vagy hasonlót) választanám.
vagy vannak még alacsonyabb, 50-es kis chopperek is.
Vagy ha modernebb kinézetűt szeretne, biztosan vannak 50-es kategóriában a Honda innovához hasonló kinézetű gépek...
50-es, váltós, nem veterán, alacsony felépítésű... nehéz kérdés.
Mert ha még a váltó nem lenne fontos, azt mondanám, Piaggio liberty, Aprilia scarabeo, Honda sh50, tehát nagykerekű motorok.
A lábváltós motorok általában cross/enduro (ami magas) vagy veterán kategória (régi s, s51 simsonok, esetleg simson roller).
Nem tudom, hogy pl. a Honda innova tipusú motorból (lábváltós, nagykerekű) létezik-e 50-es...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!