Mazda Mx5-be mennyiért lehetne turbót építeni?
Figyelt kérdés
1,6 (110le). A cél kb plusz 50-60 Le. Körülbelül mennyi pénzt igényelne egy ilyen átalakítás?2016. máj. 24. 16:02
1/6 anonim válasza:
Sokat, de ha jol tudom az MX-5 szériából volt gyarivturbos is, szerintem olcsobb ha veszel egy olyat
2/6 anonim válasza:
Pontos számot nem tudok mondani, sem itthoni árakat, én USA árokból indulok ki.
Ott egy komplett szett olyan $800-1000 körül van. A szállítás $250-300.
Tehát olyan $1050-1300 +a VÁM és ÁFA. Az kapásból ott tart a dolog, hogy legalább $1500 ami napi árfolyammal számolva kb. 405-410eFt.
Ha értesz hozzá, akkor további költséged gyakorlatilag nincs, "csak" be kell szerelni.
Szerelővel csináltatva meg ki tudja.
Szóval szerintem alsó hangon fél milla, de szerintem itthon nem csinálják meg annyiért.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Sajnos turbosat én még nem láttam, csak 1.8asat az olyan 140-150 lóerő, de abból is nagyon kevés van sajnos.
2016. máj. 24. 16:55
4/6 anonim válasza:
Turbós semelyik generációsból nincsen.
Ebay-en elég sok Turbo kit van. pl:
De sajnos ezek között akad olyan ami nem a legminőségibb alkatrészekből áll össze.
6/6 anonim válasza:
Sim 1,8-at ha találsz azzal azért jobbna járnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!