Szeretnék csinálni egy homokfutót. Hogyan lássak hozzá?
Figyelt kérdés
Milyen motort tegyek bele? Nem akarok váltót. Olcsón akarok kijönni belőle, mert nincs rá pénzem. (120.000Ft)2016. máj. 23. 21:36
1/8 anonim válasza:
Ennyiből max valami frédibéni hajtásút építhetsz.
2/8 anonim válasza:
Szorozd fel lazán kettővel. Ha szeretnéd értelmesen használni is és nem csak a mezőben vagánykodni akkor akár ötször ennyibe is kerülhet.
3/8 anonim válasza:
Kettő? Fél misi alatt semmi sem fog értelmesen összejönni.
4/8 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell több száz ccm-es motor bele. Max 200ccm.
Nemrég kipróbáltam egy ilyen házilag készített dolgot és igen jó volt. 90ccm motor volt benne. Lazán elvitt 70km/h-val. A motorként ezt néztem: [link]
A válaszolóknak köszi
2016. máj. 24. 18:13
5/8 anonim válasza:
Vettél egy motort 25ért marad 95. De nincs bukókereted, alvázad, hajtásod, nem tudod irányítani,nincs 4 gumid, nincs 4 felnid, egy db ülést nem vettél, stb stb stb :D Számolj.
6/8 A kérdező kommentje:
marad 95. Bukókeret: vastelepen veszek vasrudakat 3000Ft-ért. hegesztőp van. Látványterv van. Kormányrendszer... azt autószerelővel csináltatom.
A többire pls adjatok linket, hol tudnám beszerezni. (gumi, felni, ülés hátsó tengely)
Előre is köszi.
2016. máj. 24. 21:16
7/8 anonim válasza:
Miért nem ejtőernyőzöl? Ahhoz is csak madzag kell meg lepedő meg egy tescos Fila táska...
Hulladékvasra én is szívesen bíznám az életem...
8/8 A kérdező kommentje:
Nem érdekel mennyire demotiválsz
Ja és nyugi, én rábíznám az életem, tudod, mert létezik hegesztő, tudod xd
2016. máj. 26. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!