Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék csinálni egy homokfu...

Szeretnék csinálni egy homokfutót. Hogyan lássak hozzá?

Figyelt kérdés
Milyen motort tegyek bele? Nem akarok váltót. Olcsón akarok kijönni belőle, mert nincs rá pénzem. (120.000Ft)
2016. máj. 23. 21:36
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Ennyiből max valami frédibéni hajtásút építhetsz.
2016. máj. 23. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Szorozd fel lazán kettővel. Ha szeretnéd értelmesen használni is és nem csak a mezőben vagánykodni akkor akár ötször ennyibe is kerülhet.
2016. máj. 23. 22:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Kettő? Fél misi alatt semmi sem fog értelmesen összejönni.
2016. máj. 23. 23:34
 4/8 A kérdező kommentje:

Nekem nem kell több száz ccm-es motor bele. Max 200ccm.

Nemrég kipróbáltam egy ilyen házilag készített dolgot és igen jó volt. 90ccm motor volt benne. Lazán elvitt 70km/h-val. A motorként ezt néztem: [link]

A válaszolóknak köszi

2016. máj. 24. 18:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Vettél egy motort 25ért marad 95. De nincs bukókereted, alvázad, hajtásod, nem tudod irányítani,nincs 4 gumid, nincs 4 felnid, egy db ülést nem vettél, stb stb stb :D Számolj.
2016. máj. 24. 18:26
 6/8 A kérdező kommentje:

marad 95. Bukókeret: vastelepen veszek vasrudakat 3000Ft-ért. hegesztőp van. Látványterv van. Kormányrendszer... azt autószerelővel csináltatom.

A többire pls adjatok linket, hol tudnám beszerezni. (gumi, felni, ülés hátsó tengely)

Előre is köszi.

2016. máj. 24. 21:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Miért nem ejtőernyőzöl? Ahhoz is csak madzag kell meg lepedő meg egy tescos Fila táska...

Hulladékvasra én is szívesen bíznám az életem...

2016. máj. 25. 20:08
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem érdekel mennyire demotiválsz

Ja és nyugi, én rábíznám az életem, tudod, mert létezik hegesztő, tudod xd

2016. máj. 26. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!