Bicskakulcs szétszedése?
Figyelt kérdés
Audi kulcsnak az elektronikáját nem tudom kivenni,nem akar kijönni akárhogy próbálom feszegetni(óvatosan)
talán azokkal kell valamit kezdeni amit bekarikáztam?próbáltam csavarni,ott húzni de nem tudom,hogy annak milyen funkciója lehet.
itt a kép róla: [link]
2016. máj. 23. 17:30
1/4 anonim válasza:
Minden bizonnyal pont azért van összeragasztva, hogy az önjelölt házi szerelők meg se próbálják szétszedni.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát pedig szeretném kicserélni másikra,mert már kopottacska szegény :/ Vettem új házikót neki,de nem tudom kiszedni azt a chipet belőle :S Hogyan tudnám kiszedni?
2016. máj. 23. 22:36
3/4 anonim válasza:
Le kéne rola oldani valoban a ragasztot.
4/4 A kérdező kommentje:
azt hol látom,hogy hol van leragasztva?nagyon nem szeretném tönkretenni és nagyon jó lenne egy új szép házban lennie.
2016. máj. 24. 07:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!