A Hankook gumimárka milyen minőséget képvisel?
Nem, nem szándékozom ilyet venni, nem azért kérdezem. 1,5 hete cseréltem új gumit az autómon (más márka) csak azóta figyelem az utcán parkoló kocsikat milyen gumi van rajtuk, és feltűnt hogy rengetegen van Hankook.
Ez azért van, mert olyan jó, vagy mert 2-3eFt-tal olcsóbb darabonként a hagyományosan prémium gyártók termékeinél? (Amit most vettem, 112.000Ft volt a szett. Ugyan ez Hankookból 104.000 lett volna, de nekem ez már nem különbség.)Ugyanakkor én még nem láttam egy nagy gumitesztnél sem, hogy Hankook végzett volna az első háromban. Persze ettől még lehet jó.
Mért ilyen tömegesen elterjedt gumi a Hankook?
Vannak ugye a gazdaságos, a minőségi és a prémium márkák.
A Hankook a minőségi kategóriába tartozik, szerintem közvetlenül a prémium nyomában. Talán azért is elterjedt, mert itthon is gyártják, és jó az ár/érték arány.
En egyszer vettem, mert sürgös volt es meretemben eppen csak abbol volt keszleten.
Teli gumirol volt szo, es szamomra is ismeretlen volt a marka. Raadasul sielni mentünk, rengeteg hegyi szerpentin. Nagyon kellemesen meglepödtem. Egyaltalan nem ereztem különbseget az eddig hasznalt Continental vagy Pirellihez kepes. Teny, hogy nem is feszegettem a hatarokat, de az utviszonyok önmagukban is elegge zordak voltak. Az arkülönbseg tenyleg lenyegtelen, ha a biztonsagrol van szo, de ezeket ajanlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!