Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A1 ről A. korlátlan?

A1 ről A. korlátlan?

Figyelt kérdés
17évesen megcsináltam az A1 et, arról lehet lépni A.korlátlanra két év után?

2016. máj. 23. 00:40
 1/5 anonim ***** válasza:
2016. máj. 23. 00:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Legalhán van: A1 után két év és betöltöt 18 éves kor, ennyi a követelmény.
2016. máj. 23. 00:47
 3/5 anonim ***** válasza:
22%
Az se igen mostani iras akkor. En megcsinaltam az a1-et, szokasos 2 ev, majd pont ekkor jott 1 valtoztatas. A2-rol lehet akkor, ha legalabb 21 vagy, esetleg 24 eves multal es nincs jogsid
2016. máj. 23. 01:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Anno en is igy csinaltam.

Kicsit ciki is volt, mert 800 ccm-es motoromat mar egy eve vezettem, aztan megjelenek az utcakon nagy T betüvel a hatamon :D

Nem tudom, hogy most mi a helyzet, de nekem mindössze forgalmi vizsgat kellett tennem. Gyakorlat cimszo alatt elmentünk turazni az oktatoval (T betü nelkül!) es elsösegely, elmeletit nem kellett meg egyszer. Habar az elsösegelyböl utana önszorgalombol vegeztem egy kurzust közösen a haverokkal es mindenkinek csak ajanlani tudom!

2016. máj. 23. 16:17
 5/5 anonim ***** válasza:

"A1"-ről már NEM lehet egyből "A"-t csinálni kor engedménnyel. 24 évet ugyanúgy el kell érni.

Ahogy más is írta "A2"-ről lehet 21 évesen menni "A"-ra.

2016. júl. 27. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!