Mi különbség van a Suzuki swift 8v (68 LE) és a 16v (84 LE) között?
Város kb 7-8 körül, ha sok a jelző lámpa akkor 9-ig is felkúszhat de az nagyon ritka eset.
Vegyes fogyasztás 6-7 liter között.
Országúti fogyasztás: 6,5-6 liter alatt tartható de ha nyugodtabb sofőr vagy nem lehetetlen elérni vele az 5,5 liter alatti fogyasztási értékeket sem.
okés, akkor már csak annyi hogy mi az amire nagyon oda kell figyelni vásárlásnál, mik a szempontok? mire kell rákérdezni? stb.
pl max fél misi a keret, 84 lovasakat nézegettem. 2000év felettieket, van egy 82.000km-el van egy 118.000 (ezutóbi kicsivel olcsóbb, és kevesebb az extra, plusz magánhírdetés)
csakmert nem tudom hogy mennyivel több az a pár lóerő a valóságban, mert a mostani autóm 60 lovas és hát szegény elég gyenge, persze nem gyorsasági, meg húúdenagyonhúúz autó kell (igaz ez a mostani 200kilóval nehezebb is) de akkoris, egy ismerős autója meg 65 lovas, de az méggyengébb (igaz az már súrolja a 30 évet).
másfél millió a keret? akkor miért ennyire lent keresgélsz?
Ennyiért már 2005-ös kiadású, 1.5-ös 102 lovas automata szwiftet kapsz, Euro IV-es besorolásban..ez is VVt, dupla lambdás, klímás..
Látom, a klíma fel sem merült... pedig már alap, hogy kell..
ezt már taposhatod, nem ér meglepetés.
Az én automat 1.5-ösöm ha taposom, akkor tizet eszik itt a nagyfaluban klímahasználattal.
teljesen értelmetlen ennyi pénzért (nálam a másfél misi 1,5 milliót jelent) gyenge autókat nézegetni..
az 1.5-ös GS kivitel a legjobban sikerült sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!