Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vw lupo 3L nek tényleg szervíz...

Vw lupo 3L nek tényleg szervízigényes autó?

Figyelt kérdés

Azt hallottam , hogy a váltójával szokott gond lenni és ha az beszarik akkor igen költséges a javíttatása.

Egyébként ez az autó tényleg eljárkál 3- 4 liter gázolajjal? Van még hasonló fogyasztású , de megbízhatóbb autó? Nem számít ha kicsi, csak keveset egyen.

Autóvásárlás előtt állok.Lupót néztem elsőnek,de lehet mást kellene.

2016. máj. 21. 08:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha tojással a pedál alatt mséz akkor el elhet menni anynival valóban.
2016. máj. 21. 09:01
 2/6 Koaxk Ábel ***** válasza:

Igazából ez tök jó ez a 3-4 liter, de szinte bármelyik normál méretű dízellel el lehet járni 5 liter környékén ésszerű vezetés mellett!

Nem ismerem a Lupo-t, de ha ez ennyire közismerten problémás, nézz körül a piacon dögivel vannak kis dízelek!

Szerintem a VW részéről ez a 3L is inkább csak ilyen farokméregetés volt, hogy mi ilyet is tudunk!

2016. máj. 21. 10:28
 3/6 Koaxk Ábel ***** válasza:

[link]

Itt egy jó teszt, most kíváncsiságból elolvastam mit írnak róla!

Szóval a 3-4 literes fogyasztás a nagyon álom kategória, teszt alatt 5 litert evett, emellé még lomha is, a cikk alapján nem ajánlom!

2016. máj. 21. 10:33
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

Az alacsony fogyasztásból és a korukból eredően ezekkel az autókkal rengeteget mentek Nem 2-300 ezret, mint a hirdetésekben látod, hanem kb. a dupláját. A váltója tényleg problémás. Szóval lehet a fogyasztás alacsony, de a szerviz húzós lesz. Könnyen elképzelhető, hogy a végén annyira jönnél ki, mint egy 5 literes fogyasztású benzinessel.

A Totalcaros tesztekre pedig felesleges adni, találomra mennek a kocsival, nincs fix út ahol mérnek. Rendre +1-3 litereket etetnek meg a kocsikkal, ahhoz képest, ahogy egy átlagember használná.

3-4 literrel simán el lehet járni vele, de hangsúlyozom a fogyasztás csak egy szelete a költségeknek.

[link]

2016. máj. 21. 11:01
 5/6 anonim ***** válasza:
75%
2016. máj. 21. 11:01
 6/6 anonim ***** válasza:
50%

1.4pd nincs ebben a kocsiban? Azzal nem hallottam még problémát, azon kívül, hogy a 3henger kicsit varrógép, de az elmegy még pesten is 4l gázolajból.

Ezek a kis dízelek nemhiszem hogy "sokat" futnának a fogyasztásuk miatt mivel napi 3-400km pályás ingázásra épeszű ember 2000ccm környéki dízelt vesz.

2016. máj. 21. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!