Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem eggy Lada Nívát....

Vettem eggy Lada Nívát. Mennyire nehéz vezetni? Elötte egy Toyota Hiluxot vezettem abba egész gyorsan belejöttem.

Figyelt kérdés
Azèrt kèrdezem mert nem olyan règen kezdtem el vezetni csak kb eggy ève. Ès eggy kicsit fèlek a Nìvátòl.

2016. máj. 20. 09:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kissé felcserélted a sorrendet tesó...sosem mozi után vesszük meg a jegyet.

Kipróbálom,tetszik,megveszem.

Harag nelegyen de elég debil a kérdés úgy ahogy van

2016. máj. 20. 09:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem egy élmény, a Hiluxhoz képest elég nehéz lesz, de belejössz hamar. Csak ne akarj ezzel száguldozni meg ilyenek, mert először is nem lehet vele, ha meg mégis összejönne, akkor annak tuti csúnya vége lenne.
2016. máj. 20. 10:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Kicsit ynersebb lesz, de ettől független, legalább jobban érzed majd hogy tulajdonképp vezetsz. :D
2016. máj. 20. 11:54
 4/8 vatafak ***** válasza:
25%
nem megy, nem áll meg, nem fordul a kormány, ilyesmi lada na
2016. máj. 20. 12:25
 5/8 TheCruve ***** válasza:
74%

Jó az, csak ne kisujjal próbáld meg bevenni az első kanyart :D ebbe már bele kell kapaszkodni kicsit :)

De ez legalább télen is pöccre indul :)

2016. máj. 20. 13:03
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Hát a hilux után elég traktor feeling lesz :D de megszokod,nyugi. Én is azon kezdtem a szakmát :D
2016. máj. 20. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:
69%
Na nem kell azért elájulni a hiluxtól sem,simán elakad ott ahol egy niva vígan elmegy-dobálja a seggét jobbra-balra,és az új niváknál már nem is csendesebb.
2016. máj. 21. 07:59
 8/8 anonim ***** válasza:
74%
Bazki, te vettél "eggy" Lada Nívát. Akkor miért tőlünk kérdezed? Ülj bele, oszt menj vele.
2016. máj. 21. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!