Nektek eddig mennyi volt a sebességrekordotok magyar, vagy külföldi utakon?
Figyelt kérdés
2016. máj. 20. 07:01
11/16 anonim válasza:
1.4 G Astra 200 felett kicsivel, természetesen lejtőn, amúgy 185-190 a vége egyenes úton.
12/16 Tomcatters válasza:
Fateromnak 2001 1.4 vvt-i(97le ) nagyon labilis, egyszer mi is olaazba autopalyan 198 mentünk(4szemely plusz cuccok nyaralás),de kellett fékezni ....... fék viszont nagyon rossz mintha nem is tapostunk volna bele .....fater szerint
13/16 anonim válasza:
299 motorral mert ennyit megy.
Autóval pedig 270 km/h, de Németben volt már 320 is, csak persze nem az én autómmal, mert nekem még nem volt olyanom ami ennyit menne. Mit ne mondjak, elég brutál élmény :D
Autóval az M3-ason is mentem, motorral csak az M6-oson, egyszer jártam arra, de úgy éreztem mintha saját autópályám lenne, így hát kipróbáltam hogy mit megy a motor, mivel elő lélek nem volt a környéken.
14/16 anonim válasza:
250, konkrétan ott tilt, 335d.
15/16 anonim válasza:
Magyar 210 km/h, németbe 150 km/h. Magyaro.-on jobban lehet haladni, németbe nagy a forgalom, plusz útfelújítások vannak most Münchennél az Allianz aréna felé, szóval nem nagyon lehet haladni, bb van 2 km szakasz ahol nincs korlát, szóval ott nyomtam fel 150-ig csak, na meg kis kocsival voltam, itthon meg a sajátommal mentem.
16/16 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok, igazából a végsebesség 250 lenne, de még nem próbáltam ki, az a 210 is
úgy volt, hogy az M3-ason mentem végig Pest felé 190 és 210 között utazótempón, ahogy a forgalom engedte. Nyílván több mint 3 éve ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!