Melyiket ajánjátok? Aprilia rs50, yamaha tzr50, derbi gpr 50.
Figyelt kérdés
Mind 3rom moci nagyából ugyanannyira tetszik.Kb:2004-2010 évjárat körülieket néztem.A fogyasztásukra lennék kíváncsi, hogy minőségre mienek,sokszor kell őket javítani,végsebességükre folytva-folytás nélkül.Kb:330.000ft-380.000ft a max amit rá szánnék. Főleg suliba járni,kissebb távokat megtenni kéne.(max 50-60 km).(14 éves leszek nyár végén,akkor lenne meg a jogsim(AM))+Mien védőruha kéne?(bőr kesztű,bukó,börruha,csizma.)Ezekre max 150.000ft-200.000ft-t szánok.Ha esetleg linkelni tudnátok nagyon megköszönném.A válaszokat előre is köszönöm!2016. máj. 19. 22:50
11/18 $$$$$ válasza:
5-ös . Ugye nem gondolod komolyan hogy van oylan 50ccm -es motoros aki folytott motort vezet ? . Mert azal jonkréten meg lehet bolondulni olyan lassu. Ès a rendőr se büntet meg mivel nem tudja hogy benne van-e a folytás. Engem egyszer igazoltattak és semmi. Csak megdicsérték a motort hogy szép. Havert már 5-ször igazoltatták és sose büntettèk meg . Pedig neki az rs en 80 -as henger van. Ès mèg azt se vettèk èszre nem hogy a folytást. Ja és a kérdező szerintem ha akarna se tudna folytott motort venni túl könyen. Mert aki ulyanban veszi az is egyből veteti ki a folytást mivel nincs olyan bol*ond aki úgy használja .Ja és nekem meg havernak is AM van valamint 12 másik havernak is és még egyikünk se lett megbüntetve. Pedig több mint 1,5 ève motorozunk .És már voltunk is igazoltatva szinte mindanyian. Tehát kèrdező nyugodtan vehetsz folytatlan motort . Mert ha vèletlen találsz folytottat akkor nem lesz olcsö kiszedetni belőle . És ugy is kiszedetnèd mert folytot motoral max egy hetet bírnal . ( ja és èn most tervezek venni egy papiron 50-es de igazáböl 90 ccm es endúrót ;) ) . Mert mèg azt se veszik észre mert egyik haverom 4 ève vezet iet AM es jogsival ;) .
12/18 anonim válasza:
@$$$$$: Az azért megvan, hogy manapság kezd divatossá válni, hogy fékpaddal együtt állnak ki a rendőrök igazoltatni?
Egyszer elég belecsúszni egy ilyenbe és ott elég hamar kiderül, hogy mit is tud az a motor.
13/18 $$$$$ válasza:
Hat akkor igencsak mindenki meg lesz büntetve . Mivel szabályos 4kw-os 50-es motor nem bagyon van.....
14/18 anonim válasza:
Tény, de ha van rá jogsid, akkor már nem gond.
15/18 $$$$$ válasza:
Akkor . Nem de AM -el elvileg csak 4kw -ot vezethetsz. És az Am es jogsisok 99% ának nem 4kw-os a motorja hanem több.
16/18 A kérdező kommentje:
Oks xddd Akkor marad szerintem az Aprilia rs 50
2016. máj. 22. 09:02
17/18 anonim válasza:
11/16 elég nagy hülyeségeket írsz.Lehet,hogy a friss jogsis,friss motoros 14-15 éves boyracereknek nagy dolog,hogy ki van véve a folytás.Folytott SR 50-em van és a 80-at lazán kiviszi.Szóval,hogy lassú lenne azzal vitatkoznék.Egy első motorosnak meg pláne tökéletes egy folytott 50-es! ;)
18/18 anonim válasza:
Nekem is rs-em van, 2 hónapja vásároltam 230.000Ft első gazdától aki csupán csak 6700km ment vele. Az enyém is 80ccm-es+ van rajta még egy arrow sportkipufogó. Erő sz rendesen van a motorba olyan 100-120km/h saccolom a végsebességét. Amugy egy 2004-esről van szó.
Én simsonról váltottam, rs-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!