Milyen plussz költségek?
Figyelt kérdés
Ha behozatok Németo.-ból egy 2011-es személyautót, akkor a forgalomba helyezés és az eredetiségvizsgán kívül milyen külön költségekre számíthatok még?2016. máj. 19. 21:59
1/5 anonim válasza:
Fent van az a mező hogy "Keress!".
Minden héten megkérdezik. és mindig belinkelik a regadó kalkulátort...
2/5 anonim válasza:
Kalkulátorral pillanatok alatt emgutodo pontosan.
3/5 A kérdező kommentje:
A kalkulátorról tudtam de hogyha azzal kiszámolom akkor még AZON KÍVÜL kell-e akármit fizetni?
2016. máj. 21. 14:20
4/5 anonim válasza:
Nem ezt kérdezted. Egyszer van egy kalkulátor ami kiszámolja neked, azt amit kérdeztél, vagyonszerzési illeték, forgalmi, törzskönyv eredvizsga. Ezek azok amik a belföldön vásárolt kocsinál is vannak és ha hozol arra is.
Ehhez jön hozzá a másik kalkulátor ami a ragadót számolja. Arra utaltam a válaszban. Kb. ennyi. Szerintem még egy műszakival számolhatsz.
5/5 anonim válasza:
Ha a forgalomba helyezést nem személyesen, hanem egy céggel akarod intéztetni, akkor az kb. 30-40 ezer Ft, esetleg a kocsi szállítási költsége ha máshogy nem tudod mozgatni (ha rajta nincs rendszám), meg a regadóhoz kell egy számot igényelni, az 1500 Ft körül van. Egyébként eredetiségvizsga nincs, vizsga honosítás ha van rajta, ha már nincs, akkor egyedi forgalomba helyezés (új vizsga, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!