Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen plussz költségek?

Milyen plussz költségek?

Figyelt kérdés
Ha behozatok Németo.-ból egy 2011-es személyautót, akkor a forgalomba helyezés és az eredetiségvizsgán kívül milyen külön költségekre számíthatok még?

2016. máj. 19. 21:59
 1/5 anonim ***** válasza:
26%

Fent van az a mező hogy "Keress!".

Minden héten megkérdezik. és mindig belinkelik a regadó kalkulátort...

2016. máj. 19. 22:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Kalkulátorral pillanatok alatt emgutodo pontosan.
2016. máj. 19. 23:21
 3/5 A kérdező kommentje:
A kalkulátorról tudtam de hogyha azzal kiszámolom akkor még AZON KÍVÜL kell-e akármit fizetni?
2016. máj. 21. 14:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem ezt kérdezted. Egyszer van egy kalkulátor ami kiszámolja neked, azt amit kérdeztél, vagyonszerzési illeték, forgalmi, törzskönyv eredvizsga. Ezek azok amik a belföldön vásárolt kocsinál is vannak és ha hozol arra is.

Ehhez jön hozzá a másik kalkulátor ami a ragadót számolja. Arra utaltam a válaszban. Kb. ennyi. Szerintem még egy műszakival számolhatsz.

2016. máj. 21. 15:28
 5/5 anonim válasza:
Ha a forgalomba helyezést nem személyesen, hanem egy céggel akarod intéztetni, akkor az kb. 30-40 ezer Ft, esetleg a kocsi szállítási költsége ha máshogy nem tudod mozgatni (ha rajta nincs rendszám), meg a regadóhoz kell egy számot igényelni, az 1500 Ft körül van. Egyébként eredetiségvizsga nincs, vizsga honosítás ha van rajta, ha már nincs, akkor egyedi forgalomba helyezés (új vizsga, stb.).
2016. máj. 22. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!