Ez jó egy VW-be, ez a OBD2 kábel?
2016. máj. 18. 12:58
1/8 anonim válasza:
Nem, ez csak egy olvasó/scanner. Egy programozó kábel olyan 250-300 euró körül van.
2/8 anonim válasza:
Nagyobb autosboltokban is kapsz am.
3/8 A kérdező kommentje:
Ezzel törlik is a Youtuben, csak a kulcsokat kódolták ezzel, de hogy másra is jó-e...
2016. máj. 19. 09:01
4/8 Beviz Elek válasza:
Ezt nem tudom hogy jó-e, de szerintem enélkül is törölhető. Legalábbis 3bg passatban igen. Melyik kiadású Golf?
5/8 A kérdező kommentje:
Golf 4, 1999, 1.9TDi, 81kW
Nem tudom erre gondoltál-e
2016. máj. 24. 00:47
7/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem eeeeeeel, hogy csak ennyi volt :) Köszi szépen!
Mondom ha a videó alatt több mint 300000 megnézés van és tele lájkkal akkor biztos megy, és tényleg! :)
Ez a VolksWagen már nem először lep meg, az új kulcsot is programozni is ilyen könnyű (1 elfordítva a kormánynál és 1 a külső zárban tartani és tartani a nyitás gombot rajta).
Hogy lehet egy autó ennyire jól megtervezve és tökéletes egy sz*r Renaulttal szemben?? Előtte egy Meganom volt de mindig elektronikai hibája volt.
2016. máj. 25. 20:34
8/8 Beviz Elek válasza:
Igazán nincs mit!
Rengeteg autóhoz számtalan okosságot lehet találni, azokat pedig érdemes lementeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!