Simson kipufogó égetés?
Simson kipufogó égetésének mi értelme ha utána ugyanúgy csöpög belőle az olaj?
nyilván annyi értelmét látom hogy a koksz és olajlerakodások gyors eltűntetésére való, ámde nem lenne bosszúságmentesebb inkább kikapargatni ehhez megfelelő szerszámmal, valamint kimosni benzinnel és kitörölgetni ronggyal?
Semmi értelme nincs!
Nem tudom, hogy ki találta ki, de óriási baromság.
Szedd szét, áztasd nitróhígítóval, és töröld ki valami rúdra csavart hígítós ronggyal.
A múltkor elővettem a Simsonomat, gondoltam ideje lenne menni vele. Viszont a kipufogóról a króm réteg valami okból le volt patogzva és elkezdett rozsdásodni is, igaz ez már nem most kezdősött el, de gondoltam most végre tudok vele foglalkozni. Levettem darabokra szedtem, annyira nem volt vészes, a könyökdarabban volt vastagabb koksz, a többi részében meg inkább olajos, trutymós, de nem volt vastagon olyan.
Kíváncsiságból megnéztem hogy a kipufogót hogy tisztítják és az égetést láttam és olvastam sok helyen, ami nekem egyáltalán nem jött be, így csak annyit csináltam hgoy szétszedtem, dróttal, vésővel és rongyokkal kipucolgattam/kapargattam, törölgettem, majd kicsit átmostam egy kevés benzinnel, kívülről a rozsdát megsmirgliztem, és lefújtam hőálló fekete és ezüst festékkel.
Azóta is jó, igaz az olaj a könyök és a dob csatlakozásánál továbbra is csöpög, de úgy gondolom mivel kétüteműről beszélünk az állandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!