Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Traffi Hunter térkép mennyir...

A Traffi Hunter térkép mennyire megbízható?

Figyelt kérdés

[link]

Gondolok erre...mert felénk azt jelzi,hogy telepek udvarán áll a yard, ami elég irreális.Valószínűleg előtte, mert ott szoktak, de például tegnap is kijelzett egy utcát, arra mentem, és sehol semmi.

2016. máj. 16. 19:11
 1/4 Tomcatters ***** válasza:
En inkább a waze-t ajánlom,kb 1 éve használom többször mentett meg már a büntetéstől, sztem az a leg jobb használtam az általad kérdésedben emlitett Traffi huntert is ,de szerintem ez pontosabb
2016. máj. 16. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:
80%
A traffihunter a rendőrségi adatbázisból szedi le a trafik helyét, így ez a része elég megbízható. A felhasználók is betudnak rajta trafit jelölni, hogy ez mennyire megbízható...nem hiszem, hogy bárki azzal szórakozni, hogy kamukat jelöl be a térképen.
2016. máj. 16. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Indonak jo, de azért nem erre alapozz.
2016. máj. 16. 21:34
 4/4 anonim ***** válasza:
60%
Én pár hónapja használom. Azt nem mondom hogy mentett már meg akármitől is, mert amúgy sem szoktam száguldozni, de van bennem egy biztonságérzet a használatakor. A tervezett mérések helyszínét, az ORFK adatbázisából tölti fel magának, szóval azok megbízhatóak. Viszont a nevükből adódóan csak TERVEZETT MÉRÉSEK, tehát az sem biztos hogy lesznek-e egyáltalán. Valamint egy hosszú időintervallum van megadva mindig, vagyis azon belül bármikor mérhetnek, nem jelenti azt hogy reggel 6-tól este 6-ig kinnt lesznek folyamatosan. De azért jobb félni mint megilyedni, szóval ha éppen nem is mértek akkor éppen, nem árt ha lassítasz. Jelzi még továbbá az összes FIX TRAFFIPAX-nak a helyét is, amik ugyebár mindig mérnek. A felhasználói bejelentések szerintem a leghasznosabbak, hiszen azok általában egyrészt pontosak is szoktak lenni, illetve megtekinthetjük hogy mikor jelentették be, így könnyedén elkerülhetjük a büntetéseket. A jelzések meg a teljes útszakaszon állnak fennt, tehát szinte sosem konkrétan a jelzett ikon alatt áll a yard. Amúgy tapasztalataimra hagyatkozva azt tudom mondani hogy sokszor fordult már elő velem is hogy figyelmeztetett az alkalmazás és sehol semmi, viszont olyan még nem volt hogy nem jelzett volna és mértek. Viszont ehhez célszerű folyamatos internetkapcsolattal rendelkezned.
2016. máj. 16. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!